Шоколадно-кокосовий крем АРАХІС
Шоколадно-кокосовий крем АРАХІС

Шоколадно-кокосовий крем АРАХІС


285 грн/ 280 г
280 г Під замовлення (1 доба)

- +
свіжі фініки сорту MEDJOOL BIO з Ізраїлю (37%), кокос BIO (50%), арахіс ВІО (8%), BIO какао зі зниженою жирністю, нерафінована кокосова олія холодного віджиму BIO / Польща.
на 100 г: білки - 3,22 г, жири - 17,34 г, з них насичені жирні кислоти - 16,12 г, вуглеводи - 21,76 г, з них цукор - 17,50 г, клітковина - 5,56 г. Калорійність - 267 ккал.
12 місяців з дати виготовлення, 14 днів після відкриття.

Чим особливий КРЕМ ФІНІКОВИЙ з арахісом?

  • Виготовлений БЕЗ цукру, пальмової олії, консервантів, барвників та емульгаторів.
  • Повністю веганський продукт.
  • Крем не містить глютену.
  • Фініковий крем з арахісом особливо сподобається тим, хто любить арахісову пасту.
  • Цей крем -  два Ваші улюблені продукти в одній банці.


Зверніть увагу! Продукт пастеризований.

Як вживати ФІНІКОВИЙ КРЕМ?

  • Найкраще ФІНІКОВИЙ КРЕМ смакує просто ложкою з банки під затишний фільм. Смакує як морозиво,  тільки крем ще  кращий на смак !:)
  • Його можна додавати як начинку до булочок, пампушків чи іншої випічки.
  • Також фініковий крем чудово доповнить млинці або панкейки.
  • З ним можна готувати солодкі сендвічі, мастити його на тости та хлібці.
  • Дуже смачно додавати фініковий крем із арахісом в кашу.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості.
  • Діабетикам, людям із хронічними хворобами шлунку та ожирінням не рекомендується вживати фініковий крем, або ж варто додавати його у свій раціон у мінімальних кількостях.

Детальніше

  • Фініки сорту Меджул (Medjool) вважаються королівськими.
  • Окрім більшого розміру, королівські фініки відрізняються більш насиченим смаком.



Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.
Написати відгук
Відгуки про товар (0)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Закриту банку зберігати в темному, сухому, прохолодному місці. Після відкриття зберігати в холодильнику. Можливе розшарування продукту.