Паштет з гірчицею
Паштет з гірчицею

Паштет з гірчицею


70 грн/ 160 г
160 г Є в наявності

- +
вода, соняшник 31%, гірчиця французька (гірчиця, оцет яблучний, сіль, цукор), оцет яблучний, спеції, цукор / Польща
на 100 г: білки - 6 г, жири - 13 г, з них насичені жирні кислоти - 1 г, вуглеводи - 9,9 г, з них цукор - 6,3 г, клітковина - 2,4 г, сіль - 1,3 г. Калорійність - 185 ккал.
на упаковці

*Може містити глютен.

Чим особлива СОНЯШНИКОВА ПАСТА з гірчицею?

  • Це низькокалорійний веганський продукт.
  • Виготовлена з натуральних інгредієнтів.
  • У своєму смаку має гострі нотки гірчиці.
  • Містить у великій кількості мікроелементи: цинк, залізо, фтор, кальцій.
  • Стане поживним додатком до улюблених страв.


Як вживати СОНЯШНИКОВУ ПАСТУ з гірчицею?

  • Пасту можна додавати в каші, соуси, використовувати як заправку до салатів.  
  • Чудово смакуватиме соняшникова паста з хлібом, хлібцями, хрустиками, тостами.
  • Соняшникова паста разом з грінками стане чудово закускою до столу.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше

Потемніння верхнього шару виробу є природним явищем і не впливає на якість.



Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Салат з селерою та авокадо



Для приготування цього салату вам потрібно:

1 авокадо,
2 стебла селери,
листя салату,
30 г рукола,
50 г оливки без кісточок,
2 ст. л. оливкового олії,
1/2 ст. л. лимонного соку,
3 ст. л. соняшникової пасти.


  1. Спочатку приготуємо заправку. Змішайте соняшникову пасту, оливкову олію, лимонний сік і соєвий соус. 
  2. Очистьте авокадо і наріжте невеликими кубиками. 
  3. Поріжте стебла селери. 
  4. Листя салату і руколу викладіть цілими на дно. 
  5. Додайте авокадо, селеру і оливки. 
  6. Щедро полийте заправкой. 
  7. Додайте сіль і спеції за смаком.
Написати відгук
Відгуки про товар (0)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


зберігати в темному, сухому і прохолодному місці. Після відкриття зберігати при температурі +4 +6 °C не більше 3 днів.Потемніння верхнього шару виробу є природним явищем і не впливає на якість.