Грибна намазка з в'яленими томатами
Грибна намазка з в'яленими томатамиГрибна намазка з в'яленими томатами

Грибна намазка з в'яленими томатами


103 грн 200 г
200 г Закінчується
- +
гриби печериці 79%, олія соняшникова високоолеїнова рафінована, томати в'ялені 2,4%, суміш прянощів, винний оцет, сіль / Україна.
на 100 г: білки — 3,6 г, жири — 15,24 г, вуглеводи — 0,8 г. Калорійність — 159 ккал.
12 місяців

Чим особлива грибна намазка з в'яленими томатами?

  • Грибна намазка — це гриби, в'ялені томати і дрібка спеція для насиченого смаку.
  • БЕЗ цукру, трансжирів та консервантів.
  • На смак відчувається кислинка томатів та гострота перцю чилі. Ідеальне поєднання :)
  • Має збалансований склад, тому дуже ситна та легко засвоюється організмом.

Як вживати грибну намазку?

  • Особливо смакує з нашим ідеальним бездріжджовим хлібчиком чи хлібцями.
  • Можна їсти намазку просто з банки. Але обережно, буде важко зупинитися :)
  • Додавайте до спагеті, круп чи смакуйте з овочевим салатом.
  • Використовуйте грибну намазку як начинку для булочок чи пирогів.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості складових продукту.

Детальніше

Фото товару, представлені на сайті, можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.
Написати відгук
Відгуки про товар (1)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати при температурі зберігання від 0 до +15 °C та відносній вологості повітря +75%. Після відкриття зберігати у холодильнику та вжити протягом 2 діб. Якщо не було характерного хлопка під час відкривання не вживати.