Грибна намазка з цибулею
4 відгуки
200 г
Є в наявності
Чим особлива грибна намазка з цибулею?
- Грибна намазка — це гриби, трішки цибульки і дрібка спецій для смаку.
- БЕЗ цукру, трансжирів та консервантів.
- На смак пікантна і ніжна водночас, а по консистенції, як грибний паштет.
- Має збалансований склад, тому дуже ситна та легко засвоюється організмом.
- Рекомендуємо спробувати й інші смаки: з вʼяленими томатами, з водоростями вакаме та з маринованими огірками.
Як використовувати грибну намазку?
- Особливо смакує з нашим ідеальним бездріжджовим хлібчиком чи хлібцями.
- Можна їсти намазку просто з банки. Але обережно, буде важко зупинитися :)
- Додавайте до спагеті, круп чи смакуйте з овочевим салатом.
- Використовуйте грибну намазку як начинку для булочок чи пирогів.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості складових продукту.
гриби печериці 79%, олія соняшникова високоолеїнова рафінована, цибуля ріпчаста 4%, суміш прянощів, винний оцет, сіль / Україна
на 100 г: білки — 3,45 г, жири — 15 г, вуглеводи — 0,45 г. Калорійність — 171 ккал.
Зберігати при температурі зберігання від 0 до +15 °C та відносній вологості повітря +75%. Після відкриття зберігати у холодильнику та вжити протягом 2 діб. Якщо не було характерного хлопка під час відкривання не вживати.
12 місяців