Паста кеш’ю
Паста кеш’ю

Паста кеш’ю


195 грн 180 г
180 г Є в наявності
- +
Кеш'ю смажений /Україна.
на 100 г: білки — 18 г, калій — 660 г, жири — 44 г, насичені жири — 8 г, вуглеводи — 30 г, харчові волокна — 3 г. Калорійність — 554 ккал.
12 місяців.

Чим особлива паста кеш'ю?

  • Паста кеш'ю — це перемелені відбірні горішки кеш'ю.
  • Не містить цукру та трансжирів.
  • Має легкий солодкувато-вершковий смак.
  • Паста кеш’ю особливо багата на:
    - поліненасичені жирні кислоти  підтримують роботу серця та міцність судин;
    - вітаміни групи В — нормалізують рівень холестерину в крові та функції нервової системи;
    - магній  попереджає судоми і спазми м'язів.
  • Ми не додаємо у пасту загущувачі та стабілізатори, тому з часом відбувається природне розшарування пасти. Саме таке розшарування — головна ознака якісної горіхової пасти. 

Як вживати пасту кеш'ю?

  • Додавайте її до каш, запіканок. Намащуйте на тости, хлібці, оладки чи млинці.
  • Обов'язково спробуйте пасту кеш'ю з бананами, яблуками чи іншими фруктами. Можна просто макати їх в пасту :)
  • Додавайте у випічку та веган десерти для вишуканого горіхового смаку.
  • Паста доволі калорійний продукт, тому оптимальна денна норма — 2 ст. л.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше


 Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.
Соус з кеш'ю 
1/2 ст. пасти з кеш'ю 
3/4 ст. кокосового молока 
1/4 ч. л. каєнського перцю
Сіль за смаком

В невеликій каструльці з пасту змішайте пасту з кеш'ю, кокосове молоко і перець, поставте на средній вогонь. Додайте сіль за смаком. Нагрівайте, поки соус не прогріється. 
Написати відгук
Відгуки про товар (4)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в темному прохолодному місці. Допускається природнє розшарування продукту, тому перед вживанням вміст банки необхідно перемішати. Після відкриття пасту необхідно зберігати в холодильнику.