Паста кеш’ю
Паста кеш’ю

Паста кеш’ю


4 відгуки
55 грн 30 г
30 г180 г Є в наявності
- +
Кеш'ю смажений /Україна.
на 100 г: білки — 18 г, калій — 660 г, жири — 44 г, насичені жири — 8 г, вуглеводи — 30 г, харчові волокна — 3 г. Калорійність — 554 ккал.
12 місяців.

Чим особлива паста кеш'ю?

  • Паста кеш'ю — це перемелені відбірні горішки кеш'ю.
  • Не містить цукру та трансжирів.
  • Має легкий солодкувато-вершковий смак.
  • Паста кеш’ю особливо багата на:
    - поліненасичені жирні кислоти  підтримують роботу серця та міцність судин;
    - вітаміни групи В — нормалізують рівень холестерину в крові та функції нервової системи;
    - магній  попереджає судоми і спазми м'язів.
  • Ми не додаємо у пасту загущувачі та стабілізатори, тому з часом відбувається природне розшарування пасти. Саме таке розшарування — головна ознака якісної горіхової пасти. 

Як вживати пасту кеш'ю?

  • Додавайте її до каш, запіканок. Намащуйте на тости, хлібці, оладки чи млинці.
  • Обов'язково спробуйте пасту кеш'ю з бананами, яблуками чи іншими фруктами. Можна просто макати їх в пасту :)
  • Додавайте у випічку та веган десерти для вишуканого горіхового смаку.
  • Паста доволі калорійний продукт, тому оптимальна денна норма — 2 ст. л.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше


 Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.
Соус з кеш'ю 
1/2 ст. пасти з кеш'ю 
3/4 ст. кокосового молока 
1/4 ч. л. каєнського перцю
Сіль за смаком

В невеликій каструльці з пасту змішайте пасту з кеш'ю, кокосове молоко і перець, поставте на средній вогонь. Додайте сіль за смаком. Нагрівайте, поки соус не прогріється. 
Написати відгук
Відгуки про товар (4)
Написати відгук
Поставте будь-ласка вашу оцінку


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в темному прохолодному місці. Допускається природнє розшарування продукту, тому перед вживанням вміст банки необхідно перемішати. Після відкриття пасту необхідно зберігати в холодильнику.