Мигдалева паста
Мигдалева паста

Мигдалева паста


195 грн 180 г
180 г Є в наявності
- +
Мигдаль смажений, мед / Україна
на 100 г: білки — 22 г, калій — 705 г, жири — 50 г, насичені жири — 3 г, вуглеводи — 22 г, харчові волокна — 13 г. Калорійність — 563 ккал.
12 місяців.

Чим особлива мигдалева паста?

  • Мигдалева паста — перемелений смажений мигдаль та мед.
  • Не містить цукру та трансжирів.
  • Має ніжний горіховий смак.
  • Мигдалева паста особливо багата на:
    - вітаміни групи В — нормалізують рівень холестерину в крові та підтримують імунітет;
    - рослинний білок — 22г білка на 100г. Саме білок головний будівельний матеріал нашого організму та відповідає за роботу усіх систем;
    - кальцій — потрібен для міцності кісткової тканини та зубів.
  • Ми не додаємо у пасту загущувачі та стабілізатори, тому з часом відбувається природне розшарування пасти. Саме таке розшарування — головна ознака якісної горіхової пасти. 

Як вживати мигдалеву пасту?

  • Додавайте її до каш, запіканок. Намащуйте на тости, хлібці, оладки чи млинці.
  • Обов'язково спробуйте мигдалеву пасту з бананами, яблуками чи іншими фруктами. Можна просто макати їх в пасту :)
  • Додавайте у випічку та веган десерти для вишуканого горіхового смаку.
  • Паста доволі калорійний продукт, тому оптимальна денна норма — 2 ст. л.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше
  • Мигдаль є одним із найцінніших горіхів та одним з кращих рослинних джерел білка.

 Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Мигдалеве печиво 


1 стиглий очищений банан
2 ст.л. (30г) мигдальної пасти
1/4 чашки (60мл) яблучного пюре
екстракт ванілі (1 ч.л)

1/2 склянки (70г) сирого мигдалю
1 ст.л (10г) чіа
3 ст.л льону

1/2 ч л соди
1/2 ч.л кориці
1/4 ч.л солі

1 склянка +1/4 (110г) вівсяних пластівців
2 ст. л (15 г) гарбузового насіння (необов’язково)
1/2 склянки заморожених ягід чорниці або інші ягоди
1/4 склянки (40г) чорного шоколаду або тертого какао.

Приготування:
- Спершу ми перемелемо в блендері мигдаль доки він не стане подібним на борошно, тоді ми наріжемо дрібно шоколад. 
- Почнімо тепер з банана. Розімніть його добре вилкою, додайте яблучне пюре, мигдальну пасту та екстракт ванілі. Розмішайте.
- Тоді додайте мигдальне борошно, насіння льону та чіа. Добре перемішайте, після чого додайте соду, корицю та сіль.
- Після цього потрібно додати вівсяні пластівці та гарбузове насіння і знову ретельно перемішати. 
- На завершення додайте шоколад та ягоди. Ягоди варто додавати останніми, щоб вони не пустили сік.
Сформуйте кульки і сплюсніть їх до вигляду печива. З цієї кількості інгредієнтів вийде в сумі 10 печив.
- Завжди залишайте трішки шоколаду, щоб прикрасити ним печиво перед запіканням в духовці.
- Випікайте печиво при температурі 180 градусів за Цельсієм, приблизно 15 хв або поки печиво не стане золотистим. Після цього дайте йому вистигнути кілька хвилин.
Написати відгук
Відгуки про товар (4)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в темному прохолодному місці. Допускається природнє розшарування продукту, тому перед вживанням вміст банки необхідно перемішати. Після відкриття пасту необхідно зберігати в холодильнику.