Мигдалева паста
Мигдалева паста

Мигдалева паста


150 грн/ 180 г
180 г Під замовлення (1 доба)

- +
Мигдаль смажений, мед / Україна
на 100 г: білки - 22 г, калій 705 г, жири - 50 г, насичені жири - 3 г, вуглеводи - 22 г, харчові волокна - 13 г. Калорійність - 563 ккал.
12 місяців.

Чим особлива МИГДАЛЕВА ПАСТА?

  • МИГДАЛЕВА ПАСТА виготовлена з найкращих горіхів, ідеальних за формою та смаком;
  • НЕ МІСТИТЬ додаткової олії та інших загусників для кращої консистенції;
  • У складі цієї пасти лише два компоненти: мигдаль та мед...і все!;
  • Мигдалеву пасту рекомендують спортсменам перед і після тренувань, тому що вона позитивно впливає на швидкість формування м’язів.
  • Мигдалева паста ідеальна для тих, хто слідкує за своїм здоров'ям та фігурою.

Як вживати МИГДАЛЕВУ ПАСТУ?

  • МИГДАЛЕВА ПАСТА чудово підійде для низьковуглеводних білкових сніданків.
  • Особливо смачним є вживання пасти з хлібом, хлібцями, млинцями, панкейками,
  • Добре поєднується мигдалева паста з фруктами: яблуками, бананами, фініками, малиною та ін.
  • Додають її також у десерти та випічку.

Чого не варто?

  • Не рекомендовано вживати мигдаль при нервовому збудженні, підвищеній частоті серцевих скорочень, при алергічних дерматитах та зайвій вазі.
  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше
  • Мигдаль є одним із найцінніших горіхів та одним з кращих рослинних джерел білка;
  • Мигдаль - унікальний горіх, в якому міститься омега-3, кальцій, магній, цинк і багато іншого. 
  • Найважливіші мінеральні речовини: фосфор, магній, калій, кальцій, що входять до складу мигдальних горішків, стабілізують функціонування серцево-судинної системи.

Більше про мигдаль читайте ТУТ.



 Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Мигдалеве печиво 


1 стиглий очищений банан
2 ст.л. (30г) мигдальної пасти
1/4 чашки (60мл) яблучного пюре
екстракт ванілі (1 ч.л)

1/2 склянки (70г) сирого мигдалю
1 ст.л (10г) чіа
3 ст.л льону

1/2 ч л соди
1/2 ч.л кориці
1/4 ч.л солі

1 склянка +1/4 (110г) вівсяних пластівців
2 ст. л (15 г) гарбузового насіння (необов’язково)
1/2 склянки заморожених ягід чорниці або інші ягоди
1/4 склянки (40г) чорного шоколаду або тертого какао.

Приготування:
- Спершу ми перемелемо в блендері мигдаль доки він не стане подібним на борошно, тоді ми наріжемо дрібно шоколад. 
- Почнімо тепер з банана. Розімніть його добре вилкою, додайте яблучне пюре, мигдальну пасту та екстракт ванілі. Розмішайте.
- Тоді додайте мигдальне борошно, насіння льону та чіа. Добре перемішайте, після чого додайте соду, корицю та сіль.
- Після цього потрібно додати вівсяні пластівці та гарбузове насіння і знову ретельно перемішати. 
- На завершення додайте шоколад та ягоди. Ягоди варто додавати останніми, щоб вони не пустили сік.
Сформуйте кульки і сплюсніть їх до вигляду печива. З цієї кількості інгредієнтів вийде в сумі 10 печив.
- Завжди залишайте трішки шоколаду, щоб прикрасити ним печиво перед запіканням в духовці.
- Випікайте печиво при температурі 180 градусів за Цельсієм, приблизно 15 хв або поки печиво не стане золотистим. Після цього дайте йому вистигнути кілька хвилин.
Написати відгук
Відгуки про товар (0)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в темному прохолодному місці. Допускається природнє розшарування продукту, тому перед вживанням вміст банки необхідно перемішати. Після відкриття пасту необхідно зберігати в холодильнику.