

Фундукова паста
209 грн 180 г
180 г
Є в наявності
Фундук смажений.
на 100 г: білки - 15 г, калій - 680 г, жири - 60 г, насичені жири - 6 г, вуглеводи 17 г, харчові волокна 10 г. Калорійність - 628 ккал.
12 місяців
Чим особлива ФУНДУКОВА ПАСТА?
- ФУНДУКОВА ПАСТА виготовлена з найкращих горіхів, ідеальних за формою та смаком;
- НЕ МІСТИТЬ додаткової олії та інших загусників для кращої консистенції;
- У складі цієї пасти лише фундук...і все!;
- Їжа, збагачена пастою з фундуком, допоможе вам відновити свої сили після інтенсивного тренування.
Як вживати ФУНДУКОВУ ПАСТУ?
- Особливо смачним є вживання пасти з хлібом, хлібцями, млинцями, панкейками,
- Добре поєднується фундукова паста з фруктами: яблуками, бананами, фініками, малиною та ін.
- Додають її також у десерти та випічку.
- Паста з фундука чудово доповнить Вашу ранкову вівсянку.
Чого не варто?
- Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
Ганаш з фундука (начинка для макаронс)

Інгредієнти:
190 г Вершки 35% (попередньо дайте настоятися з 30 г кавових зерен в холодильнику)
19 г глюкоза
125 г фундукова паста
1 г сіль
130 г Молочний шоколад 40%
120 г Білий шоколад 35%
12 г какао-масло
Спосіб приготування:
1. Закип’ятіть вершки з глюкозою, какао маслом і сіллю.
2. Зніміть з вогню і негайно додайте фундукову пасту.
3. Вилийте отриману суміш на шоколад і зробіть емульсію.
4. Дайте кристалізуватися в холодильнику протягом 12 годин.
При використанні в кожен макаронів додайте половинку обсмаженого фундука.
Написати відгук
Відгуки про товар (4)
Зберігати в темному прохолодному місці. Допускається природнє розшарування продукту, тому перед вживанням вміст банки необхідно перемішати. Після відкриття пасту необхідно зберігати в холодильнику.