Фундукова паста
Фундукова паста

Фундукова паста


195 грн 180 г
180 г Є в наявності
- +
Фундук смажений / Україна.
на 100 г: білки — 15 г, калій — 680 г, жири — 60 г, насичені жири — 6 г, вуглеводи — 17 г, харчові волокна — 10 г. Калорійність — 628 ккал.
12 місяців.




Чим особлива Фундукова паста?

  • Фундукова паста — це перемелений смажений фундук і все!
  • Фундукова паста може замінити нутеллу. Якщо додати у неї какао чи шматочки шоколаду, смак буде дуже схожим, але точно корисним!
  • Виготовлена з найкращих горіхів, ідеальних за формою та смаком.
  • Не містить додаткової олії та інших загусників для кращої консистенції.
  • Допоможе вам відновити свої сили після інтенсивного тренування.

Як вживати Фундукову пасту?

  • Фундукову пасту можна вживати як самостійний продукт. Головне  - дуже нею не захопитись, бо фундукова  паста досить калорійна і у великій кількості не принесе користі.
  • Особливо смачним є поєднання пасти з хлібом, хлібцями, млинцями, панкейками,
  • Добре смакує фундукова паста з фруктами: яблуками, бананами, фініками, малиною та ін.
  • Додавайте її у десерти та випічку.
  • Паста з фундука чудово доповнить вашу ранкову вівсянку.
  • Денна норма пасти — 2 ст. л.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше

  • Фундук — джерело рослинного білка, який є важливим в вегетаріанському харчуванні.
  • Фундук уповільнює процес старіння і знижує рівень вільних радикалів в організмі.


 Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Ганаш з фундука (начинка для макаронс)



 

Інгредієнти:

190 г Вершки 35% (попередньо дайте настоятися з 30 г кавових зерен в холодильнику)
19 г  глюкоза
125 г фундукова паста
1 г сіль
130 г Молочний шоколад 40%
120 г Білий шоколад 35%
12  г какао-масло

Спосіб приготування:

1. Закип’ятіть вершки з глюкозою, какао маслом і сіллю.

2. Зніміть з вогню і негайно додайте фундукову пасту.

3. Вилийте отриману суміш на шоколад і зробіть емульсію.

4. Дайте кристалізуватися в холодильнику протягом 12 годин.

При використанні в кожен макаронів додайте половинку обсмаженого фундука.
Написати відгук
Відгуки про товар (4)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в темному прохолодному місці. Допускається природнє розшарування продукту, тому перед вживанням вміст банки необхідно перемішати. Після відкриття пасту необхідно зберігати в холодильнику.