Фундукова паста
Фундукова паста

Фундукова паста


195 грн 180 г
180 г Є в наявності
- +
Фундук смажений / Україна.
на 100 г: білки — 15 г, калій — 680 г, жири — 60 г, насичені жири — 6 г, вуглеводи — 17 г, харчові волокна — 10 г. Калорійність — 628 ккал.
12 місяців.

Чим особлива фундукова паста?

  • Фундукова паста — це перемелений смажений фундук. І нічого зайвого:)
  • Не містить цукру та трансжирів.
  • Має ніжний горіхово-солодкуватий смак.
  • Фундукова паста:
    - містить до 60% жирних олій, а саме олеїнову, стеаринову і пальмітинову кислоти. Вони зміцнюють судини і запобігають розвитку атеросклерозу;
    - містить більше вітаміну Е, ніж інші горіхи: 21 мг у 100г при добовій потребі 8-12мг. Вітамін Е допомагає зберігати нашу молодість та красу.
  • Ми не додаємо у пасту загущувачі та стабілізатори, тому з часом відбувається природне розшарування пасти. Саме таке розшарування — головна ознака якісної горіхової пасти. 

Як вживати фундукову пасту?

  • Додавайте її до каш, запіканок. Намащуйте на тости, хлібці, оладки чи млинці.
  • Обов'язково спробуйте фундукову пасту з бананами, яблуками чи іншими фруктами. Можна просто макати їх в пасту :)
  • Додавайте у випічку та веган десерти для вишуканого горіхового смаку.
  • Фундукова паста може замінити нутеллу. Якщо додати у неї какао чи шматочки шоколаду, смак буде дуже схожим, але точно корисним! ❤️
  • Паста доволі калорійний продукт, тому оптимальна денна норма — 2 ст. л.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше

  • Фундук — джерело рослинного білка, який є важливим в вегетаріанському харчуванні.
  • Фундук уповільнює процес старіння і знижує рівень вільних радикалів в організмі.


 Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Ганаш з фундука (начинка для макаронс)



 

Інгредієнти:

190 г Вершки 35% (попередньо дайте настоятися з 30 г кавових зерен в холодильнику)
19 г  глюкоза
125 г фундукова паста
1 г сіль
130 г Молочний шоколад 40%
120 г Білий шоколад 35%
12  г какао-масло

Спосіб приготування:

1. Закип’ятіть вершки з глюкозою, какао маслом і сіллю.

2. Зніміть з вогню і негайно додайте фундукову пасту.

3. Вилийте отриману суміш на шоколад і зробіть емульсію.

4. Дайте кристалізуватися в холодильнику протягом 12 годин.

При використанні в кожен макаронів додайте половинку обсмаженого фундука.
Написати відгук
Відгуки про товар (4)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в темному прохолодному місці. Допускається природнє розшарування продукту, тому перед вживанням вміст банки необхідно перемішати. Після відкриття пасту необхідно зберігати в холодильнику.