Фундукова паста
Фундукова паста

Фундукова паста


155 грн/ 180 г
180 г Є в наявності

- +
Фундук смажений.
на 100 г: білки - 15 г, калій - 680 г, жири - 60 г, насичені жири - 6 г, вуглеводи 17 г, харчові волокна 10 г. Калорійність - 628 ккал.
12 місяців

Чим особлива ФУНДУКОВА ПАСТА?

  • ФУНДУКОВА ПАСТА виготовлена з найкращих горіхів, ідеальних за формою та смаком;
  • НЕ МІСТИТЬ додаткової олії та інших загусників для кращої консистенції;
  • У складі цієї пасти лише фундук...і все!;
  • Їжа, збагачена пастою з фундуком, допоможе вам відновити свої сили після інтенсивного тренування.

Як вживати ФУНДУКОВУ ПАСТУ?

  • Особливо смачним є вживання пасти з хлібом, хлібцями, млинцями, панкейками,
  • Добре поєднується фундукова паста з фруктами: яблуками, бананами, фініками, малиною та ін.
  • Додають її також у десерти та випічку.
  • Паста з фундука чудово доповнить Вашу ранкову вівсянку.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше
  • З усіх горіхів фундук є найбільш збалансованим комплексним джерелом поживних речовин;
  • Фундук - джерело рослинного білка, який є важливим в вегетаріанському харчуванні;
  • Фундук уповільнює процес старіння і знижує рівень вільних радикалів в організмі.


 Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Ганаш з фундука (начинка для макаронс)



 

Інгредієнти:

190 г Вершки 35% (попередньо дайте настоятися з 30 г кавових зерен в холодильнику)
19 г  глюкоза
125 г фундукова паста
1 г сіль
130 г Молочний шоколад 40%
120 г Білий шоколад 35%
12  г какао-масло

Спосіб приготування:

1. Закип’ятіть вершки з глюкозою, какао маслом і сіллю.

2. Зніміть з вогню і негайно додайте фундукову пасту.

3. Вилийте отриману суміш на шоколад і зробіть емульсію.

4. Дайте кристалізуватися в холодильнику протягом 12 годин.

При використанні в кожен макаронів додайте половинку обсмаженого фундука.
Написати відгук
Відгуки про товар (0)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в темному прохолодному місці. Допускається природнє розшарування продукту, тому перед вживанням вміст банки необхідно перемішати. Після відкриття пасту необхідно зберігати в холодильнику.