Арахісова паста коко-шоко
Арахісова паста коко-шокоАрахісова паста коко-шоко

Арахісова паста коко-шоко


7 відгуків
228 грн 500 г
500 г Немає в наявності
- +
арахіс смажений, м'якоть кокосу, цукор тростинний, какао-порошок / Україна
на 100грам: білки - 21,5 г, жири - 44,2 г, вуглеводи - 24 г. Калорійність - 598 ккал.
6 місяців


Чим особлива арахісова паста коко-шоко?

  • Арахісова паста коко-шоко — це перемелений смажений арахіс з кокосом та какао-порошком. Знахідка для прихильників шоколадних смаків:)
  • Не містить рафінованого цукру та трансжирів.
  • Ми не додаємо у пасту загущувачі та стабілізатори, тому з часом відбувається природне розшарування пасти. Саме таке розшарування — головна ознака якісної горіхової пасти. 
  • На смак горіхово-шоколадна ❤️
  • Містить велику кількість білка — 21грам білка на 100грам. Саме білок головний будівельний матеріал нашого організму та відповідає за роботу усіх систем.
  • Арахіс — джерело ненасичених жирних кислот, які знижують рівень холестерину в крові. Та дарують тривале почуття ситості.

Як вживати арахісову пасту коко-шоко?

  • Додавайте її до каш, запіканок. Намащуйте на тости, хлібці, оладки чи млинці.
  • Обов'язково спробуйте арахісову пасту з бананами, яблуками чи іншими фруктами. Можна просто макати їх в пасту :)
  • Додавайте пасту у випічку, щоб надати тісту приємного горіхового смаку і ніжної текстури.
  • Арахісова паста доволі калорійний продукт, тому оптимальна денна норма — 2 ст. л.

Чого не варто?

  • Зловживати арахісовою пастою.
  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше



Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.
Написати відгук
Відгуки про товар (7)
Написати відгук
Поставте будь-ласка вашу оцінку


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в темному, сухому та прохолодному місці. Допускається природнє розшарування продукту, тому перед вживанням вміст банки необхідно перемішати. Відкриту банку зберігати в холодильнику.