Кокосова олія преміум (Індія)
1 відгук
200 мл
Немає в наявності
Чим особлива кокосова олія з Індії?
- Ця кокосова олія виготовлена виключно механічним шляхом з підсушеної м'якоті відбірних кокосів.
- Зберігає всі корисні речовини, не проходить жодної додаткової обробки.
- Кокосова олія може містити домішки кокоса.
- Багата на насичені жирні кислоти, що дуже важливо для правильної роботи нервової та статевої систем.
- Кокосову олію можна використовувати для смаження.
- Має виражений кокосовий аромат і смак.
Як використовувати кокосову олію?
В кулінарії:
- Чудово підходить для смаження. Вона не димить та готувати на ній безпечно, оскільки вона не стає канцерогенною. Точка димлення кокосової олії — 175 °С.
- Її можна додавати в салати, супи, коктейлі і гарніри.
- Випічка та десерти з додаванням кокосової олії мають оригінальний смак та легкий аромат кокосу.
В косметології:- Рекомендуємо використовувати як базову олію для збагачення масок, шампунів, лосьйонів і т.д., призначених для пом'якшення, зволоження та живлення шкіри. Також варто використовувати для масажу, зняття макіяжу та очищення шкіри.
В косметології:
- Рекомендуємо використовувати як базову олію для збагачення масок, шампунів, лосьйонів і т.д., призначених для пом'якшення, зволоження та живлення шкіри. Також варто використовувати для масажу, зняття макіяжу та очищення шкіри.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості.
- Для довготривалого та правильного збереження кокосової олії її не варто закривати кришкою, якщо є волога в олії або ж вона ще не застигла після використання. Також олію завжди варто набирати лише чистою ложкою.
100% кокосова холодного тиснення / Індія (Керала)
на 100 г: білки — 0 г, жири — 99,9 г, вуглеводи — 0 г. Калорійність — 900 ккал.
Зберігати при кімнатній температурі або в холодильнику в щільно закритій тарі.
24 місяці