

Кокосова олія преміум (Індія)
146 грн 200 мл
200 мл
Під замовлення (1 доба)
100% кокосова холодного тиснення / Індія (Керала)
на 100 г: білків – 0г, жирів – 99,9 г, вуглеводів – 0 г. Калорійність - 900 ккал.
24 місяці
Чим особлива КОКОСОВА ОЛІЯ з Індії?
- Ця кокосова олія виготовлена виключно механічним шляхом з підсушеної м'якоті кокоса.
- Зберігає в собі всі корисні речовини, не проходить жодної додаткової обробки.
- Це олія найвищої якості виготовлена зі свіжих, ретельно відібраних горіхів кокосової пальми.
- Кокосова олія може містити домішки кокоса, має більш виражений аромат і смак.
Як використовувати КОКОСОВУ ОЛІЮ?
В кулінарії:
- Кокосова олія чудово підходить для смаження. Вона не димить та готувати на ній безпечно, оскільки вона не стає канцерогенною;
- Її можна додавати в салати, супи, коктейлі і гарніри;
- Випічка та десерти з додаванням кокосової олії мають оригінальний смак та легкий аромат кокосу.
В косметології:- Рекомендується використовувати як базову олію для збагачення масок, кремів, шампунів, лосьйонів і т.д., призначених для пом'якшення, зволоження та живлення шкіри. Також варто використовувати для масажу, зняття макіяжу та очищення шкіри.
В косметології:
- Рекомендується використовувати як базову олію для збагачення масок, кремів, шампунів, лосьйонів і т.д., призначених для пом'якшення, зволоження та живлення шкіри. Також варто використовувати для масажу, зняття макіяжу та очищення шкіри.
Чого не варто?
- Не варто використовувати при індивідуальній непереносимості;
- Не рекомендується для використання у випадку алергії на кокос;
- Для довготривалого та правильного збереження кокосової олії її не варто закривати кришкою, якщо є волога в олії або ж вона ще не застигла після використання. Також олію завжди варто набирати лише чистою ложкою.

Написати відгук
Відгуки про товар (1)
Зберігати при кімнатній температурі або в холодильнику в щільно закритій тарі.