Олія з насіння розторопші
Олія з насіння розторопшіОлія з насіння розторопші

Олія з насіння розторопші


94 грн 100 мл
100 мл250 мл Під замовлення (1 доба)
- +
Олія з насіння розторопші / Україна.
на 100 г: білки — 0 г, жири — 99,5 г, вуглеводи — 0 г. Калорійність — 899,5 Ккал.
6 місяців

Чим особлива олія з насіння розторопші?

  • Олія розторопші — це сиродавлена олія, хороший натуральний засіб для очищення організму. 
  • Допомагає виводити шкідливий холестерин, очищувати печінку, перешкоджає всмоктуванню отруйних і токсичних речовин у кров, бо містить важливі компоненти — силібінін та сулімарин.
  • Силібінін відновлює пошкоджені тканини, тому олія є чудовим додатковим засобом при виразці шлунку, гастриті та інших захворюваннях шлунково-кишкового тракту та печінки.
  • Сулімарин збільшує вироблення жовчі, яка розщеплює жири і переводить надлишок холестерину у жовчні кислоти — цей процес надзвичайно важливий для здоров'я наших судин.
  • Містить токоферол, який має протипухлинну та омолоджуючу дію.
  • Олія розторопші здатна відновити навіть сильно пошкоджену алкоголем печінку.

Як використовувати олію з насіння розторопші?

  • Спробуйте додати олію в салати, каші, супи та соуси.
  • Не придатна для смаження! Під впливом високих температур вона втрачає свої корисні властивості.
  • Сприяє швидкому загоєнню ран, опіків, екзем. Просто прикладайте до ураженої частини тіла, серветку змочену в олії розторопші.
  • Олія розторопші не дає “печіння” та її можна наносити навіть на пошкоджену опіками дитячу шкіру.

Чого не варто?

  • Не варто використовувати при індивідуальній непереносимості.
  • Рекомендуємо проконсультуватися з лікарем при вживанні олії розторопші під час вагітності, дітям до 3-ох років та при загостренні хронічних захворювань.

Детальніше





Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Червона насолода

<a href='https://econet.ru/articles/tagged?tag=%D1%81%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D1%82'>Салат</a> из сырой свеклы для тех, кто ее терпеть не может

Інгредієнти:

  1. Буряк — 2 шт;

  2. Мандарин дольками — 50-60 г;

  3. Олія соняшникова — 1 ст.л.;

  4. Олія розторопші — ½ ст.л.;

  5. Винний оцет — 2 ст.л.;

  6. Листя м’яти — 1 гілка;

  7. Сік лимона — 2 ст.л.

Приготування:

1. Очистіть буряк від шкірки і натріть соломкою за допомогою терти для моркви по-корейськи, або за допомогою спіральної шинковки.

2. У окремій мисці ретельно змішайте олії, сік лимону та оцет.

3. Заправте буряк соусом та дайте настоятись 15 хв.

4. Подавайте салат прикрашаючи дольками мандаринів та листям м’яти.

Смачного!

Чудово підходить для будь-якого прийому їжі. Очищає та оздоровлює печінку.

Написати відгук
Відгуки про товар (11)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в прохолодному захищеному від світла місці в герметичній тарі.