Олія з насіння кунжуту
Олія з насіння кунжутуОлія з насіння кунжуту

Олія з насіння кунжуту


94 грн/ 100 мл
100 мл250 мл Закінчується

- +
Олія з насіння кунжуту / Україна (на замовлення).
на 100г: білки – 0,0г, жири - 99,9г, вуглеводи - 0,1г. Калорійність - 899 Ккал.
3 місяці (1 місяць після відкриття)

Навіщо Вам олія з насіння КУНЖУТУ?

  • Олія кунжуту - це ідеальне джерело кальцію, фосфору та фітоестрогенів;
  • Вона сприяє схудненню та нарощенню м'язової маси;
  • Вживання кунжутної олії  стабілізує роботу травної системи та обмін речовин;
  • Також вона покращує стан шкіри, волосся та нігтів як при внутрішньому, так і при зовнішньому використанні;
  • А ще зовнішнє застосування  кунжутної олії допомагає боротися з розтяжками. Її рекомендують використовувати вагітним жінкам.

Як використовувати КУНЖУТНУ ОЛІЮ?

  • Додавайте олію кунжуту в салати, каші, супи та соуси;
  • Чудово підходить для збагачення масок та кремів. Нею можна змащувати шкіру та втирати її в суглоби;
  • Масаж з кунжутною олією дуже корисний маленьким дітям.

Чого не варто?

  • Не варто використовувати при індивідуальній непереносимості;
  • Не варто піддавати кунжутну олію тепловій обробці, оскільки вона втрачає свої корисні властивості. 

Детальніше

  • Олія кунжуту покращить здоров'я та збереже молодість і красу;
  • Кунжутна олія сприяє покращенню серцево-судинної системи, нейтралізує негативний сплив шлаків, токсинів і канцерогенів;
  • Також кунжутна олія -це чудова профілактика остеохондрозу.

Підходить всім, хто стежить за своїм здоров’ям та красою, дітям, спортсменам, діабетикам, людям з серцево-судинними захворюваннями, із зайвою вагою, захворюваннями ШКТ.



Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Пікантна салатна заправка

Інгредієнти:


  1. Цибуля ріпчаста нарізана —  6 ст.л.;

  2. Арахісова паста — 4 ст.л.;

  3. Олія кунжутна — 3 ст.л.;

  4. Винний оцет — 2 ст.л.;

  5. Вода — 2 ст.л.;

  6. Тертий імбир — 2 ч.л.;

  7. Тертий часник — 2 ч.л.;

  8. Сіль — ¼ ч.л.;

  9. Перець чорний — ¼ ч.л.;

  10. Лимонний сік — 1 ст.л.;

  11. Мед — 1 ч.л.;

  12. Соєвий соус — 1 ч.л.;

  13. Порошок гірчиці — 1 ч.л.;

  14. Насіння кунжуту — 1 ч.л.

Приготування:

1. Помістіть всі інгредієнти окрім насіння кунжуту у чашу блендера та збийте до однорідності.

2. У готовий соус додайте кунжут та розмішайте. Зберігайте в холодильнику у герметичній тарі.

Соус чудово пасує до салатів, страв на грилі, рибних та сирних страв. Додає ароматності та пікантності будь-якій страві.

Смачного!

Написати відгук
Відгуки про товар (8)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в прохолодному захищеному від світла місці в герметичній тарі.