


Олія з насіння кунжуту
86 грн/ 100 мл
100 мл250 мл
Є в наявності
Олія з насіння кунжуту / Україна (на замовлення).
на 100г: білки – 0,0г, жири - 99,9г, вуглеводи - 0,1г. Калорійність - 899 Ккал.
3 місяці (1 місяць після відкриття)
Навіщо Вам олія з насіння КУНЖУТУ?
- Олія кунжуту - це ідеальне джерело кальцію, фосфору та фітоестрогенів;
- Вона сприяє схудненню та нарощенню м'язової маси;
- Вживання кунжутної олії стабілізує роботу травної системи та обмін речовин;
- Також вона покращує стан шкіри, волосся та нігтів як при внутрішньому, так і при зовнішньому використанні;
- А ще зовнішнє застосування кунжутної олії допомагає боротися з розтяжками. Її рекомендують використовувати вагітним жінкам.
Як використовувати КУНЖУТНУ ОЛІЮ?
- Додавайте олію кунжуту в салати, каші, супи та соуси;
- Чудово підходить для збагачення масок та кремів. Нею можна змащувати шкіру та втирати її в суглоби;
- Масаж з кунжутною олією дуже корисний маленьким дітям.
Чого не варто?
- Не варто використовувати при індивідуальній непереносимості;
- Не варто піддавати кунжутну олію тепловій обробці, оскільки вона втрачає свої корисні властивості.
Пікантна салатна заправка
Інгредієнти:
Цибуля ріпчаста нарізана — 6 ст.л.;
Арахісова паста — 4 ст.л.;
Олія кунжутна — 3 ст.л.;
Винний оцет — 2 ст.л.;
Вода — 2 ст.л.;
Тертий імбир — 2 ч.л.;
Тертий часник — 2 ч.л.;
Сіль — ¼ ч.л.;
Перець чорний — ¼ ч.л.;
Лимонний сік — 1 ст.л.;
Мед — 1 ч.л.;
Соєвий соус — 1 ч.л.;
Порошок гірчиці — 1 ч.л.;
Насіння кунжуту — 1 ч.л.
Приготування:
1. Помістіть всі інгредієнти окрім насіння кунжуту у чашу блендера та збийте до однорідності.
2. У готовий соус додайте кунжут та розмішайте. Зберігайте в холодильнику у герметичній тарі.
Соус чудово пасує до салатів, страв на грилі, рибних та сирних страв. Додає ароматності та пікантності будь-якій страві.
Смачного!
Написати відгук
Відгуки про товар (9)
Зберігати в прохолодному захищеному від світла місці в герметичній тарі.
Із цим товаром рекомендуємо

Соя
600 г 600 г 41 грн
Кунжут чорний та білий
250 г 250 г 74 грн