Олія з насіння хемп
Олія з насіння хемпОлія з насіння хемп

Олія з насіння хемп


93 грн 100 мл
100 мл250 мл Під замовлення (1 доба)
- +
Олія з насіння коноплі / Україна.
на 100 г: білки — 0 г, жири — 99,5 г, вуглеводи — 0 г. Калорійність — 899 ккал.
6 місяців

Чим особлива олія з насіння хемп?

  • Конопляна олія — це олія холодного віджиму з насіння хемп.
  • Конопляна олія НЕ МІСТИТЬ психоактивних компонентів!
  • Містить необхідні нашому організму речовини — Омега-3 та Омега-6 в найкращих пропорціях — 1:3 (в нормі не більше 1:5, ідеально — 1:2-3).
  • Багата хлорофілом, який здатний вбирати в себе і виводити токсини, радіоактивні речовини та важкі метали (наприклад свинець, ртуть).
  • Фітин, що міститься у конопляній олії, запобігає ожирінню печінки.

Як використовувати олію з насіння хемп?

  • Спробуйте додати олію в салати, каші, супи та соуси.
  • Використовуйте для зовнішнього застосування. Вона захищає шкіру від шкідливого впливу середовища.

Чого не варто?

  • Не варто використовувати при індивідуальній непереносимості.
  • Не варто піддавати конопляну олію тепловій обробці, оскільки вона втрачає свої корисні властивості. 

Детальніше





Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Паста з тофу та овочами

Інгредієнти:


Для соусу:

  1. Соус соєвий — 2-3 ст.л.;

  2. Вода — 2 ст.л.;

  3. Бальзамічний оцет — 1 ст.л.;

  4. Сік лимону — 1 ч.л.;

  5. Олія кокосова — 1 ст.л.;

  6. Сироп кленовий — 1 ½ ст.л. (за бажанням);

  7. Імбир свіжий — 1 ст.л.;

  8. Часник — 4 зубчики (або асафетида ½ ч.л.);

  9. Перець чілі — ½ або 1 ч.л.;

  10. Тофу — 300г;


Для овочів та спагеті:


  1. Рисова паста Papino — 200г;

  2. Броколі невелике — 1 шт;

  3. Морква дрібно нарізана — ½ склянки;

  4. Овочі на вибір — ½ склянки;

  5. Арахіс (кеш’ю) — 2 ст.л. (за бажанням);

  6. Олія з насіння хемп — 2 ст.л.;

  7. Сіль та перець — за смаком.

Приготування:

1. Спершу видаліть лишню вологу з тофу якщо потрібно паперовими рушниками під тиском. Наріжте його на кубики. Змішайте всі інгредієнти для соусу, покладіть в нього тофу та залиште маринуватись на 10 хв.

2. Відваріть спагеті згідно до інструкції на упаковці.

3. Броколі можна відварити окремо протягом 2-3 хв, або додати до спагеті в останні 3 хв. їх приготування.

4. Викладіть на підігріту на середньому вогні сковорідку тофу разом з маринадом. Тушкуйте під кришкою протягом 5 хв.

5. Відкрийте, перемішайте та готуйте, допоки соус не загусне.

6. Заберіть тофу і покладіть в соус моркву, овочі та горіхи (якщо використовуєте) і готуйте протягом 2-3 хвилин.

7. Додайте спагеті та броколі, розмішайте все разом.

8. Додайте сіль та перець за смаком. Готову страву заправте олією насіння хемп. Подавайте гарячим. Тофу при подачі викладайте поверх спагеті.

Смачного!

Найкраще вживати цю страву на обід.

Написати відгук
Відгуки про товар (16)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в прохолодному захищеному від світла місці в герметичній тарі.