


Олія з насіння чорного кунжуту
6 відгуків
259 грн 250 мл
250 мл
Немає в наявності
Олія з насіння чорного кунжуту / Україна.
на 100 г: білки — 0 г, жири — 99,9 г, вуглеводи — 0,1 г. Калорійність — 899 ккал.
6 місяців
Чим особлива олія з насіння чорного кунжуту?
- Олія з чорного кунжуту — джерело антиоксидантів, допоможе зберегти молодість організму.
- Містить сезамолін і сезамін — антиоксидантами, які знижують рівень «поганого» холестерину.
- Чорний кунжут є найкориснішим видом кунжуту, оскільки є рекордсменом по вмісту кальцію (добова норма 1000мг) — містить 1474мг у 100г продукту. Олія з чорного кунжуту зберігає ці корисні властивості.
- Олія покращить стан шкіри, волосся та нігтів як при внутрішньому, так і при зовнішньому використанні.
Як використовувати олію чорного кунжуту?
- Додавайте олію чорного кунжуту в салати, каші, супи та соуси.
- Можна вживати її перед прийомами їжі в профілактичних та лікувальних цілях.
Чого не варто?
- Не варто використовувати при індивідуальній непереносимості.
- Не варто піддавати олію з чорного кунжуту тепловій обробці, оскільки вона втрачає свої корисні властивості.
- Не варто вживати олію людям з підвищеним згортанням крові і при варикозному розширені вен.
Кремова заправка
Інгредієнти:
Сметана, або несолодкий йогурт — 200г
Олія з чорного кунжуту — 3 ст.л.
Свіжий часник — 2 зубчики
Кінза, або петрушка дрібнорізана — ⅓ склянки
Сік лимону — 1 ст.л.
Сіль гімалайська рожева — ¼ ч.л. (або за бажанням чорна).
Приготування:
1. Помістіть всі інгредієнти окрім зелені у чашу блендера та збийте до однорідності.
2. Додайте зелень та вимішайте.
Готово.
Зберігайте в холодильнику в герметичній тарі.
Чудово доповнить ваш улюблений салат, суп-пюре, овочі-гриль чи макаронні вироби неповторним смаком.
Написати відгук
Відгуки про товар (6)
Зберігати в прохолодному захищеному від світла місці в герметичній тарі.