Олія з насіння амаранту (мацерат)
Олія з насіння амаранту (мацерат)Олія з насіння амаранту (мацерат)

Олія з насіння амаранту (мацерат)


210 грн 100 мл
100 мл250 мл Під замовлення (1 доба)
- +
Олія з насіння амаранту на основі олії розторопші / Україна.
на 100 г: білки — 0 г, жири — 99,5 г, вуглеводи — 0 г. Калорійність 899 ккал.
6 місяців

Чим особлива Олія з насіння амаранту?

  • Наша олія амаранту виготовлена методом екстрагування. Екстрагування (витяжка) — це спосіб, при якому з твердого пористого тіла за допомогою рідини (в нашому випадку, олії розторопші) витягуються корисні властивості тіла (насіння амаранту — сквален).
  • Сквален, який входить до складу амарантової олії, є чудовим протизапальним засобом: бореться із інфекціями та перешкоджає розвитку пухлин.
  • Амарантова олія — чудовий засіб для профілактики та лікування анемії. Всього 2 столові ложки амарантової олії можуть забезпечити організм добовою потребою заліза.
  • Вживання амарантової олії покращує діяльність імунної системи.
  • Вживання амарантової олії покращить стан шкіри, нігтів та волосся.
  • Олія амаранту — чудовий засіб для очищення крові від холестерину, оскільки містить сквален.
  • Олію амаранту особливо рекомендується включати в раціон людям, які прагнуть схуднути та діабетикам.

Як використовувати Амарантову олію?

  • Додавайте олію в салати, каші, супи та соуси.
  • Амарантова олія використовується зовнішньо для загоєння порізів, опіків, гнійних ран.

Чого не варто?

  • Не варто використовувати при індивідуальній непереносимості.
  • Не варто вживати амарантову олію людям із жовчокам’яною хворобою, панкреатитом та проблемами із нирками.

Детальніше



Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Масала з цвітної капусти

Інгредієнти:

  1. Цвітна капуста — 1 суцвіття;

  2. Цибуля ріпчаста — 1 шт;

  3. Часник — 6 зубчиків (або асафетида 1 ч.л.);

  4. Імбир свіжий — 4 см;

  5. Зелений гострий перець — ½ шт;

  6. Гірчиця ціла — ½ ч.л.

  7. Олія для готування — 1 ст.л.;

  8. Зелень петрушки — ⅓ пучка;

  9. Олія амаранту — 2 ст.л.

Для соусу:

  1. Помідори чері — 3 шт;

  2. Перець болгарський — 1 шт;

  3. Зелень петрушки нарізаної — ½ склянки;

  4. Кокосове (або інше) жирне молоко — ¾ склянки;

Прянощі:

  1. Гарам масала — ¾ ч.л.;

  2. Мускатний горіх — ½ ч.л.;

  3. Куркума — ¼ ч.л.;

  4. Кориця — ½ ч.л.;

  5. Сіль — ½ ч.л.

  6. Чілі мелений — за смаком

Приготування:

1. На середньому вогні у сотейнику нагрійте олію. Додайте гірчицю, натертий імбир, подрібнений часник та нарізаний зелений гострий перець. Готуйте прянощі протягом 1 хв. Додайте дрібно нарізану цибулю і готуйте ще декілька хвилин.

2. Помістіть всі інгредієнти для соусу у блендер та збийте до однорідності. Додайте вміст сотейника до блендера та ще раз все ретельно подрібніть.

3. Вилийте соус знову у сотейник, додайте всі прянощі та готуйте на середньому вогні 10-15 хв. Потім додайте подрібнену на менші суцвіття цвітну капусту до соусу та готуйте ще 10 хв. під кришкою. Не готуйте її довго, щоб вона не розварилась і зберігала форму. Зніміть кришку та уварюйте соус ще 10-15 хв., щоб випарувати лишню вологу.

4. Подавайте гарячим, прикрашаючи нарізаною зеленню та заправляючи олією амаранту.
Смачного!

Чудово підходить для будь якого прийому їжі.

Написати відгук
Відгуки про товар (9)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в прохолодному захищеному від світла місці в герметичній тарі.