Олія з грецького горіха
Олія з грецького горіхаОлія з грецького горіха

Олія з грецького горіха


75 грн 100 мл
100 мл250 мл Під замовлення (1 доба)
- +
Олія з грецького горіха / Україна.
на 100 г: білки — 0 г, жири — 99,8 г, вуглеводи — 0 г. Калорійність — 898 Ккал.
6 місяців

Чим особлива Олія з грецького горіха?

  • Олія грецького горіха — це природний антидепресант.
  • Вона ефективна для покращення пам'яті та розумової діяльності.
  • Олія з грецьких горіхів покращує стан шкіри та волосся.
  • Містить ненасичені жирні кислоти Омега-6 та Омега-9.
  • Олія нормалізує рівень холестерину в крові, діяльність центральної нервової системи та зміцнює стінки судин.
  • Горіхову олію можна додавати у дитячі страви починаючи з 1-річного віку (до 5мл на добу).

Як використовувати Олію з грецького горіха?

  • Додавайте олію в салати, каші, супи та соуси.
  • Для профілактики олію грецького горіха приймають по 1 ч. л. перед сніданком.
  • Горіхова олія — невід’ємний інгредієнт в домашніх засобах краси: маски, креми, засоби для волосся з додаванням кількох крапель олії матимуть пом’якшуючий та омолоджуючий ефект.
  • Змащуйте олією грецького горіха губи перед виходом на вулицю і ви забудете про обвітрення та тріщини.
  • А ще це натуральний замінник засобів для засмаги. Нанесіть її замість крему та отримайте рівну засмагу без опіків.

Чого не варто?

  • Не варто використовувати при індивідуальній непереносимості.
  • Не піддавайте олію термічній обробці, зберігайте її в скляній тарі в холодильнику.


Детальніше

  • Кальцій, магній та фосфор, які містяться в олії грецького горіха, допомагають відновити та зміцнити імунітет.


Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Швидкий салат з кіноа

Інгредієнти:

  1. Кіноа відварена — 2 склянки;

  2. Перець солодкий — 1 шт;

  3. Перець чілі стручок — 1 шт;

  4. Свіжа або консервована кукурудза — 1 склянка;

  5. Відварена сочевиця — 1 склянка (за бажанням);

  6. Помідори черрі — 250 г;

  7. Зелена цибуля — 3 стебла;

  8. Петрушка або кріп — ¼ склянки;

  9. Авокадо — 1 шт (за бажанням);

  10. Сік лимону — 2 ст.л.;

Для дресінгу:

  1. Олія оливкова — 5 ст.л.;

  2. Олія грецького горіха — 2 ст.л.;

  3. Сік лимону — 3 ст.л.;

  4. Кмин — ½ ч.л.;

  5. Чілі — ½ ч.л.;

  6. Сіль морська — ½ ч.л.

Приготування:

1. Приготуйте дресінг. Для цього помістіть всі інгредієнти у миску та ретельно збийте виделкою або вінчиком.

2. Для салату покладіть у миску відварене охолоджене кіноа, наріжте кубиками паприку, перець чілі, та помідори. Додайте кукурудзу, дрібно нарізану зелень, сочевицю та авокадо (якщо використовуєте) та сік лимону. Добре все розмішайте. Полийте дресінгом перед подачею і знову розмішайте.
Смачного!

Найкраще смакувати салатом в обідній час.

Написати відгук
Відгуки про товар (6)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в прохолодному захищеному від світла місці в герметичній тарі.