


Олія кукурудзяна
Навіщо Вам КУКУРУДЗЯНА ОЛІЯ?
- Кукурудзяна олія легко засвоюється нашим організмом, активно використовується для приготування дієтичного та дитячого харчування.
- Вона містить вдвічі більше вітаміну Е, ніж соняшникова. Вітамін Е нормалізує роботу ендокринної системи, статевих залоз, наднирників.
- Вживання кукурудзяної олії допоможе зміцнити імунітет, серцеву систему та нормалізувати жировий обмін.
Як використовувати КУКУРУДЗЯНУ ОЛІЮ?
- Кукурудзяну олію використовують для приготування домашнього майонезу, соусів, випічки.
- Також її використовують в косметичних цілях: для зміцнення волосся, зменшення зморшок та виведення пігментації шкіри.
- Для зміцнення нігтів кукурудзяну олію втирайте у нігтьову пластину та кутикулу. Розігрійте трішки кукурудзяної олії, додайте 3-5 крапель йоду та тримайте руки в такій ванночці протягом 15 хвилин.
- Кукурудзяна олія в комбінації з ефірними оліями використовується при сеансах масажу.
Чого не варто?
- Не варто використовувати при індивідуальній непереносимості.
- Не рекомендовано вживати при порушеннях згортання крові.
Салат з броколі та булгуром
Інгредієнти:
Шапочки грибів шитаке (або печериці) нарізані — 200г;
Олія кокосова — 3 ст.л.;
Перець чілі — ⅓ ч.л.;
Сіль морська груба — ½ ч.л.;
Олія кукурудзяна — 5 ст.л.;
Соєвий соус (або бальзамічний оцет) — 2 ст.л.;
Мед (або сироп) — 1 ст.л. (не обов'язково);
Булгур — ½ склянки;
Сіль та перець чорний — до крупи (за бажанням);
Броколі — 500г;
Сушена журавлина — ⅓ склянки (за бажанням);
Цибуля червона — 50г;
Смажене насіння соняшника — 50г.
Приготування:
1. Розігрійте духовку до 150°C. Змішайте у мисці нарізані шапочки грибів, розтоплену кокосову олію, перець чілі та сіль. Викладіть гриби на папір для випічки та сушіть в духовці до готовності, перемішуючи час від часу. Приблизно за 22-28 хв. вимкніть духовку і залиште гриби підсихати.
2. Приготуйте соус. Для цього збийте до однорідності у мисці кукурудзяну олію, соєвий соус (або оцет) та мед (або сироп).
3. Відваріть булгур. Для цього залийте булгур водою у співвідношенні 1:2 і варіть на середньому вогні 10-15 хв. до готовності. Додайте до готової крупи 2 ст.л. кукурудзяної олії і 1/2 ч.л., солі та перцю (за бажанням).
4. Броколі можна приготувати на пару протягом 2-5 хв, або використовувати сирими. Розділіть броколі на менші гілочки, помістіть у глибоку миску, додайте промиту журавлину, дрібно нарізану цибулю, готові гриби. Заправте салат соусом і посипте зверху насінням соняшника.
Подавайте салат разом з теплим булгуром. Смачного!
Найкраще смакувати стравою в обідній час.
Відгуки про товар (19)
Із цим товаром рекомендуємо

Перець чорний мелений
50 г 50 г 30 грн
Жорнове борошно кукурудзяне
900 г 900 г 45 грн