Олія кукурудзяна
Олія кукурудзянаОлія кукурудзяна

Олія кукурудзяна


53 грн 100 мл
100 мл250 мл500 мл Є в наявності
- +
Олія кукурудзяна / Україна.
на 100 г: білки — 0 г, жири — 99,9 г, вуглеводи —0 г. Калорійність — 899 ккал.
3 місяці

Чим особлива кукурудзяна олія?

  • Кукурудзяна олія — це сиродавлена олія, що легко засвоюється організмом.
  • Кукурудзяна олія найменш алергенна серед усіх олій.
  • Вона містить вдвічі більше вітаміну Е, ніж соняшникова. Вітамін Е важливий для нашого тіла. Він нормалізує роботу ендокринної системи, статевих залоз, наднирників.
  • Лецитин, який є в кукурудзяній олії позитивно впливає на клітини мозку, знижує ризик інсультів та знімає гіпоксію (кисневе голодування).

Як використовувати кукурудзяну олію?

  • Кукурудзяну олію використовують для приготування домашнього майонезу, соусів, випічки.
  • Для зміцнення нігтів кукурудзяну олію втирайте у нігтьову пластину та кутикулу. Розігрійте трішки кукурудзяної олії, додайте 3-5 крапель йоду та тримайте руки в такій ванночці протягом 15 хвилин.
  • Кукурудзяну олію разом з ефірними оліями використовують при сеансах масажу.
  • Не використовуйте кукурудзяну олію для смаження.

Чого не варто?

  • Не варто використовувати при індивідуальній непереносимості.
  • Не рекомендовано вживати при порушеннях згортання крові.


Детальніше





Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Салат з броколі та булгуром

Інгредієнти:


  1. Шапочки грибів шитаке (або печериці) нарізані  — 200г

  2. Олія кокосова — 3 ст.л.

  3. Перець чілі — ⅓  ч.л.

  4. Сіль морська груба — ½ ч.л.

  5. Олія кукурудзяна —  5 ст.л.

  6. Соєвий соус (або бальзамічний оцет) — 2 ст.л.

  7. Мед (або сироп) — 1 ст.л. (не обов'язково)

  8. Булгур — ½ склянки

  9. Сіль та перець чорний — до крупи (за бажанням)

  10. Броколі — 500г

  11. Сушена журавлина — ⅓ склянки (за бажанням)

  12. Цибуля червона — 50г

  13. Смажене насіння соняшника — 50г.

Приготування:

1. Розігрійте духовку до 150°C. Змішайте у мисці нарізані шапочки грибів, розтоплену кокосову олію, перець чілі та сіль. Викладіть гриби на папір для випічки та сушіть в духовці до готовності, перемішуючи час від часу. Приблизно за 22-28 хв. вимкніть духовку і залиште гриби підсихати.

2. Приготуйте соус. Для цього збийте до однорідності у мисці кукурудзяну олію, соєвий соус (або оцет) та мед (або сироп).

3. Відваріть булгур. Для цього залийте булгур водою у співвідношенні 1:2 і варіть на середньому вогні 10-15 хв. до готовності. Додайте до готової крупи 2 ст.л. кукурудзяної олії і 1/2 ч.л., солі та перцю (за бажанням).

4. Броколі можна приготувати на пару протягом 2-5 хв, або використовувати сирими. Розділіть броколі на менші гілочки, помістіть у глибоку миску, додайте промиту журавлину, дрібно нарізану цибулю, готові гриби. Заправте салат соусом і посипте зверху насінням соняшника.

Подавайте салат разом з теплим булгуром. Смачного!


Найкраще смакувати стравою в обідній час.

Написати відгук
Відгуки про товар (20)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в прохолодному захищеному від світла місці в герметичній тарі.