Олія кедрова
Олія кедроваОлія кедрова

Олія кедрова


250 грн 100 мл
100 мл Під замовлення (1 доба)
- +
Кедрова олія / Україна.
на 100 г: білки — 0 г, жири — 99,8 г, вуглеводи — 0 г. Калорійність 898 Ккал.
6 місяців

Чим особлива Кедрова олія?

  • Кедрова олія — найбільш екологічно чиста з усіх відомих рослинних олій. Вона містить майже всі необхідні нам амінокислоти.
  • Кедрова олія містить втричі більше ненасичених жирних кислот, ніж в розрекламований риб'ячий жир.
  • Кедрова олія ефективна для покращення пам'яті та розумової діяльності.
  • Олія кедру нормалізує рівень холестерину в крові, відповідно і зменшує ризик утворення тромбів.
  • Кедрова олія при зовнішньому і внутрішньому застосуванні допоможе при сухості та лущенні шкіри, ламкості нігтів, випадінні волосся.
  • Щоденне застосування кедрової олії корисне для профілактики і комплексного лікування атеросклерозу, стенокардії, варикозного розширення вен, недокрів'я, інсультів, інфарктів.

Як використовувати Кедрову олію?

  • Додавайте олію в салати, каші, супи та соуси.
  • Рекомендуємо приймати по 1 чайній ложці 2-3 рази на день (за 30-60 хвилин до їжі) протягом 20 днів. Такий курс можна повторювати не більше 2-х разів на рік.
  • Кедрова олія — невід’ємний інгредієнт в домашніх засобах краси: маски, креми, засоби для волосся з додаванням кількох крапель олії матимуть пом’якшувальний та омолоджуючий ефект.

Чого не варто?

  • Не варто використовувати при індивідуальній непереносимості;

Детальніше


  • Кедрова олія — популярний в народній медицині засіб для лікування виразкової хвороби шлунка та дванадцятипалої кишки.
  • Щоб отримати приблизно 1 л олії, необхідно 3 кг кедрових горіхів.


Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Паста песто з фалафелями

Інгредієнти:


Для фалафелів:


1. Цибуля ріпчаста — 1 шт (маленька)

2. Часник — 5 зубчиків (або асафетида ½ ч.л.)

3. Волоський горіх — ⅓ склянки

4. Льон — 2 ч.л. +¼ склянки води

5. Олія кокосова (або оливкова) — 2 ст.л.

6. Базилік — 5 листочків нарізаних

7. Відварений нут — 1 ½ склянки
8. Орегано — 1 ч.л.

9. Петрушка сушена — ½ ч.л.

10. Сіль морська — ½ ч.л.

11. Червоний перець — ¼ ч.л.
12. Сухарі (або шрот льону) — ¼ склянки

Для Песто:

1. Базилік нарізаний — 2 склянки (або базилік+петрушка)

2. Часник — 2 зубчики

3. Кедровий, волоський горіх або кеш’ю смажений — 2 ст.л.

4. Олія кедрова — 1-2 ст.л.

5. Сік лимону — 1 ст.л.

6. Сіль морська — ¼ ч.л.

7. Вода (якщо буде необхідна)

Для пасти:

1. Макарони спагеті — 250г;

2. Чорний перець — за смаком.

Приготування:

1. Приготуйте спершу песто. Для цього помістіть зелень, горіхи та часник у блендер та збийте до дрібної консистенції. Додайте сіль, олію та лимонний сік і збивайте до однорідності. Додайте воду, щоб отримати бажану консистенцію.

2. Для фалафелів: підсмажте на олії дрібно нарізану цибулину та часник. Подрібніть у блендері горіхи до крихти. Додайте цибулю з часником, та всі інші інгредієнти та збивайте до однорідності. Викладіть масу у миску. Додайте сухарі або шрот льону та вимішайте. Залиште на 10 хв. у холодильнику.

3. Розігрійте духовку до 200°C. Сформуйте на пергаментному папері кульки руками або використовуйте ложку для морозива. Випікайте їх протягом 25 хв. до золотистого кольору.

4. Приготуйте спагеті за інструкцією на упаковці. Додайте до готового спагеті перець, песто та фалафелі і подавайте гарячим.
Смачного!


Найкраще вживати в обідній час.

Написати відгук
Відгуки про товар (15)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в прохолодному захищеному від світла місці в герметичній тарі.