Тофу з грибами
Тофу з грибами

Тофу з грибами


7 відгуків
1 шт
73 1 шт
Немає в наявності

Чим особливий тофу від Смак Життя?

  • Тофу — спресований продукт із соєвих бобів.
  • Незамінний елемент здорового харчування. У тофу високий вміст білка при низькій калорійності. У 100 г продукту: 8 г білка, 5 г жирів, 2 г вуглеводів.
  • Тофу ще називають соєвим сиром. При переході на рослинне харчування особливо складно відмовитися від сирів через казеїн у складі, який викликає залежність. Тофу — справжній порятунок для любителів сиру, адже за технологією створення, виглядом та структурою він нагадує звичайний сир. 
  • Проте, тофу — це основа і його потрібно готувати та надавати смак, який подобається. Нижче ми залишимо рецепти та ідеї, що можна готувати.
  • На відміну від звичайного сиру, білок із тофу легко засвоюється, не містить тваринного молочного жиру, який є джерелом поганого холестерину.

Чим корисний тофу?

  • Знижує рівень холестерину завдяки біологічно активним речовинам у складі;
  • Підвищує рівень гемоглобіну завдяки високому вмісту заліза;
  • Зміцнює опорно-руховий апарат завдяки високому вмісту білку;
  • Покращує роботу печінки завдяки фітоестрогенам;
  • Позитивно впливає на серцево-судинну та нервову системи;
  • Знижує ризик виникнення каменів у жовчному та нирках;
  • У всьому важлива міра, з тофу також. Фітогормони у складі тофу при надмірному споживанні мають негативний вплив на ендокринну систему. Тому, рекомендуємо вживати не більше 50 г тофу на день.

Який на смак тофу з грибами?

  • Має насичено грибний присмак. Він добре вбирає смаки й аромати інших продуктів та спецій, тому з ним класно експериментувати.

В асортименті Смак Життя є тофу чотирьох смаків:

  • класичне;
  • з грибами;
  • з базиліком;
  • з кропом та часником.
Детальніше

Як зберігати тофу?

  • Найкраще зберігати тофу у контейнері з водою в холодильнику. Воду краще змінювати щодня. Також тофу можна заморозити.

Що приготувати з тофу?

  • Через нейтральність смаку тофу – універсальний продукт. Його можна використовувати для закусок, основних страв та десертів.
  • Тофу можна: запікати, робити з ним бутерброди, смажити з овочами та крупами, додавати в салати замість яєць. Тофу часто використовують для випічки, сирників, чізкейків, мафінів і т.д.
боби соєві, вода, сіль, хлористий кальцій харчовий,
суміш з натуральних грибів / Україна.
на 100 г: білки — 8 г, жири — 5 г, вуглеводи — 2 г. Калорійність — 80 ккал.
Зберігати в прохолодному місці при температурі від 0 до +5°С.
1 місяць.
Написати відгук
Відгуки про товар (7)
Написати відгук

Кошик
Всього до оплати: 0.00
на будь-яке відділення “УкрПошти”
0.00
на будь-яке відділення “Нова Пошта”
0.00
на будь-яку адресу України кур'єром Нової пошти
0.00
З вами сконтактується менеджер щодо термінів доставки товарів із передзамовлення
Оформити замовлення