Печиво з журавлиною цільнозернове
7 відгуків
60 г
Під замовлення (1 доба)
Чим особливе печиво з журавлиною ?
- Корисне та смачне печиво для тих, хто дбає про здоровʼя.
- Печиво корисне для дітей, оскільки немає білого борошна та білого цукру.
- Також, без продуктів тваринного походження та консервантів.
- Замість білого борошна ми використали мікс цільнозернового й вівсяного, а білий цукор замінили більш корисним тростинним.
- Для більш цікавого смаку та ще більшої користі додали журавлину. Вона збагачує організм вітамінами, має тонізуючі властивості, поліпшує розумову й фізичну працездатність, секрецію панкреатичного й шлункового соку.
- Беріть із собою на роботу, навчання, в дорогу чи просто смакуйте вдома з кавою, чаєм чи куркумою-лате ;)
- Для порівняння рекомендуємо також спробувати безглютенове печиво класичне або з фініком, арахісове печиво та печиво шоколадне ;).
Яке на смак печиво з журавлиною?
- Ніжне, мʼяке та в міру солодке печиво з легкою кислинкою журавлини. Якщо порівнювати з класичним магазинним печивом, наше менш крихке.
Чому цільнозернове борошно краще за звичайне біле?
- Цільнозернове борошно виготовляється з цільного зерна та містить висівки, які служать “щіткою” для кишківника та допомагають виводити токсини. При виробництві білого борошна видаляють частину оболонки та зародка, а разом із ними — корисні речовини, що містяться в них.
- Саме тому цільнозернове борошно має більш багатий хімічний склад, а саме містить калій, магній, кальцій, фосфор, натрій, йод, мідь, цинк, залізо, а також вітаміни – Р, РР, Е, H, A, вітаміни групи В і бета-каротин.
Чому солодощі мають бути без цукру?
- Рафінований цукор може і смачний, проте:
- може викликати набряки, дисбактеріози, висипання та проблеми зі шкірою;
- підвищений апетит, харчову залежність, запалення в організмі, гормональні порушення та навіть нервові розлади...
- призводить до стрибків цукру та інсуліну в крові, що є причиною зайвої ваги, порушень вуглеводного обміну та цукрового діабету;
- цукор знижує засвоєння білків, зокрема колагену, а це викликає передчасне старіння і ранню появу зморшок;
- цукор – пожива для грибків... список можна довго продовжувати
- Та добрі новини в тому, що солодощі МОЖУТЬ бути без цукру.
- Ми любимо солодке, проте вважаємо, що причин відмовитись від цукру досить багато. Саме тому створюємо смаколики, які його не містять. Вони і смачні, і не приносять шкоди організму.
- Солодощі без цукру можна навіть діткам.
- Ми дбаємо про здоров'я клієнтів та радимо лише найкраще. Тому впевнені, без цукру точно корисніше, ніж з ним! :)
цільнозернове пшеничне борошно тонкого помелу, журавлина, масло какао, цукор тростинний, борошно вівсяне, картопляний крохмаль, псиліум, олія соняшникова, розпушувач, сіль морська / Україна.
на 100 г: білки — 5 г, жири — 20 г, вуглеводи — 64 г. Калорійність — 453 ккал.
Зберігати при температурі 18±3°С і відносній вологості повітря не вище 75% в чистому, темному, сухому місці, в якому немає різких запахів та інших продуктів.
14 днів.