Чіпси Мікс фруктів
Залишити відгук
50 г
Є в наявності
Чим особливі чіпси мікс фруктів?
- У складі лише натуральні банан, апельсин, яблуко, ківі, грейпфрут.
- Чіпси, які точно не нашкодять.
- Без цукру, ароматизаторів та консервантів.
- У процесі сушки корисні властивості фруктів повністю зберігаються.
- Хрусткі та ароматні, солодкий смак із кислинкою, зупинитися майже неможливо :)
- Також рекомендуємо спробувати інші смаки фруктових чипсів: ківі-банан-яблуко та цитрус ;)
Варіанти використання чіпсів мікс фруктів:
- Корисний та смачний снек можна взяти на роботу й рятуватися від раптових поривів голоду ;)
- Поклали в сумочку й прогулянка стане приємнішою.
- Зручний формат для подорожей, коли мало часу на пошук корисного перекусу.
- Смачний перекус для дитини у школу.
- Беріть з собою в кіно замість попкорну або хрустіть вдома, переглядаючи улюблений фільм.
- Можна прикрасити випічку чи десерт, збагатити цитрусовим ароматом чай або глінтвейн.
Які поживні речовини містяться в чіпсах мікс фруктів?
- Ківі багатий на вітамін С, який підтримує імунну систему та покращує шкіру. Також ківі містить клітковину, яка корисна для травлення.
- Банан містить калій, який регулює кров'яний тиск та підтримує здоров'я серця. Також у складі вітаміни С та В6 (корисний для нервової системи) та амінокислота, яка підвищує рівень серотоніну та покращує настрій ;)
- Яблука багаті на антиоксиданти, які захищають організм від окислювання та знижують ризик хронічних захворювань. Завдяки клітковині також корисні для травлення. Вітамін К необхідний для кісток.
- У апельсинах міститься вітамін С, калій, тіамін (необхідний для нервової системи та здорового метаболізму), фолат (важливий для здоров'я мозку та нервової системи), харчові волокна.
- Грейпфрут багатий на вітамін С та А (корисний для зору та імунної системи), калій, тіамін та харчові волокна.
Банан, апельсин, яблуко, ківі, грейпфрут / Україна.
на 100 г: білки — 4 г, жири — 1 г, вуглеводи — 74 г. Калорійність — 302 ккал.
Зберігати в сухих, чистих, добре вентильованих приміщеннях, які не мають сторонього запаху, не уражених шкідниками хлібних запасів при температурі від +5 до +30 °С та відносній вологості повітря не вище 70%.
12 місяців.