


Молочний шоколад з фундуком і родзинками
7 відгуків
95 г
-+
Під замовлення (1 доба)
какао масло, сироп агави, кокосова паста, какао порошок темний, сухе кокосове молоко, фундук смажений, родзинки золотисті, родзинки коричневі, мигдалева паста, ванілін / Україна
на 100 г: білки — 6 г, жири — 55 г, вуглеводи — 24 г. Калорійність — 612 ккал.
Зберігати при температурі 18±3°С і відносній вологості повітря не вище 75% в чистому, темному, сухому місці, в якому немає різких запахів інших продуктів.
6 місяців
Вміст какао продуктів 59%
Чим особливий молочний шоколад з фундуком і родзинками?
- Це класичний молочний шоколад із цільними зернами фундука.
- Не містить цукру, барвників, консервантів та продуктів тваринного походження.
- Наш шоколад GLUTEN FREE.
- Солодкий смак надає натуральний сироп агави та кокосова паста.
- Головний інгредієнт молочного шоколаду — масло какао. Регулярне вживання смаколиків на його основі:
- підвищує імунітет та укріплює судини завдяки вмісту вітамінів А, Е і С;
- попереджає запалення в організмі і є потужним актиоксидантом;
- підтримує нервову систему завдяки вмісту теоброміну. - Чудово доповнить чашку ароматного какао.
- підвищує імунітет та укріплює судини завдяки вмісту вітамінів А, Е і С;
- попереджає запалення в організмі і є потужним актиоксидантом;
- підтримує нервову систему завдяки вмісту теоброміну.
Чому солодощі мають бути без цукру?
- Рафінований цукор може і смачний, проте:
- може викликати набряки, дисбактеріози, висипання та проблеми зі шкірою;
- підвищений апетит, харчову залежність, запалення в організмі, гормональні порушення та навіть нервові розлади...
- призводить до стрибків цукру та інсуліну в крові, що є причиною зайвої ваги, порушень вуглеводного обміну та цукрового діабету;
- цукор знижує засвоєння білків, зокрема колагену, а це викликає передчасне старіння і ранню появу зморшок;
- цукор – пожива для грибків... список можна довго продовжувати
- Та добрі новини в тому, що солодощі МОЖУТЬ бути без цукру.
- Ми любимо солодке, проте вважаємо, що причин відмовитись від цукру досить багато. Саме тому створюємо смаколики, які його не містять. Вони і смачні, і не приносять шкоди організму.
- Солодощі без цукру можна навіть діткам.
- Ми дбаємо про здоров'я клієнтів та радимо лише найкраще. Тому впевнені, без цукру точно корисніше, ніж з ним! :)
- може викликати набряки, дисбактеріози, висипання та проблеми зі шкірою;
- підвищений апетит, харчову залежність, запалення в організмі, гормональні порушення та навіть нервові розлади...
- призводить до стрибків цукру та інсуліну в крові, що є причиною зайвої ваги, порушень вуглеводного обміну та цукрового діабету;
- цукор знижує засвоєння білків, зокрема колагену, а це викликає передчасне старіння і ранню появу зморшок;
- цукор – пожива для грибків... список можна довго продовжувати