Молочний керолад з ананасом і чіа
Молочний керолад з ананасом і чіаМолочний керолад з ананасом і чіа

Молочний керолад з ананасом і чіа


110 грн 95 г
95 г Під замовлення (1 доба)
- +
какао масло, ананас в'ялений, чіа, сухе кокосове молоко, мигдалева паста, паста кокосова, кероб, сироп агави / Україна.
на 100 г: білки — 6 г, жири — 51 г, вуглеводи — 15 г. Калорійність — 542 ккал.
6 місяців

Чим особливий МОЛОЧНИЙ КЕРОЛАД З АНАНАСОМ І ЧІА?

  • Молочний керолад з ананасом і чіа — це наш авторський "шоколад" на керобі.
  • Кероб — ідеальний замінник шоколаду — не містить кофеїну і теоброміну, які містяться в шоколаді та можуть викликати алергію. 
  • Сам по собі кероб є солодким, тому керолад не потребує додаткового цукру та сиропів.
  • Молочний керолад з анансовими кріспами і чіа — для тих, хто любить екзотичні нотки у солодощах.
  • Ви не зможете з’їсти цілу плитку кероладу за один раз, як це легко можна зробити зі звичайним шоколадом, оскільки він не містить цукрового сиропу, підсилювачів смаку та може швидко наситити організм.
  • Наш керолад не містить соєвого лецитину та інших консервантів.

Чому солодощі мають бути без цукру?

  • Натуральні ласощі не викликають залежності та не шкодять фігурі й організмові в цілому.
  • Науково доведено, що солодощі здатні покращити настрій. Наші солодощі прекрасно справляються з цим завданням, при цьому забезпечуючи лише позитивний вплив на ваше здоров'я.
  • Солодощі без цукру можуть їсти навіть діти.
  • Без цукру це точно корисніше, ніж з ним.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості складових продукту.

Детальніше

  • Молочний керолад не містить цукру та не викликає залежності.



Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Написати відгук
Відгуки про товар (0)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати при температурі 18±3°С і відносній вологості повітря не вище 75% в чистому, темному, сухому місці, в якому немає різких запахів інших продуктів.