


Молочний керолад горіховий кранч
4 відгуки
99 грн 95 г
95 г
Немає в наявності
какао масло, сироп з агави, фундук смажений, сухе кокосове молоко, мигдаль смажений, арахіс смажений, кокосова паста, кероб / Україна
на 100 г: білки — 7 г, жири — 62 г, вуглеводи — 21 г. Калорійність — 658 ккал.
6 місяців
Чим особливий молочний шоколад горіховий кранч?
- Це наш варіант корисного молочного шоколаду на керобі.
- Не містить цукру, барвників, консервантів та продуктів тваринного походження.
- Наш шоколад GLUTEN FREE.
- В основі шоколаду — кероб. В чому ж його переваги?
- не містить кофеїну — не збуджує нервову систему;
- не містить теоброміну — не може викликати алергію;
- має солодкий смак, тому не потребує додаткового цукру. - Якщо ви такий любитель молочного шоколаду з горішками, як і ми — куштуйте без вагань:)
- З’їсти цілу плитку за один раз не так вже легко. На відміну від магазинного шоколаду, він виготовлений зі справжнього какао масла, тому швидко насичує.
- не містить кофеїну — не збуджує нервову систему;
- не містить теоброміну — не може викликати алергію;
- має солодкий смак, тому не потребує додаткового цукру.
Чому солодощі мають бути без цукру?
- Рафінований цукор може і смачний, проте:
- може викликати набряки, дисбактеріози, висипання та проблеми зі шкірою;
- підвищений апетит, харчову залежність, запалення в організмі, гормональні порушення та навіть нервові розлади...
- призводить до стрибків цукру та інсуліну в крові, що є причиною зайвої ваги, порушень вуглеводного обміну та цукрового діабету;
- цукор знижує засвоєння білків, зокрема колагену, а це викликає передчасне старіння і ранню появу зморшок;
- цукор – пожива для грибків... список можна довго продовжувати
- Та добрі новини в тому, що солодощі МОЖУТЬ бути без цукру.
- Ми любимо солодке, проте вважаємо, що причин відмовитись від цукру досить багато. Саме тому створюємо смаколики, які його не містять. Вони і смачні, і не приносять шкоди організму.
- Солодощі без цукру можна навіть діткам.
- Ми дбаємо про здоров'я клієнтів та радимо лише найкраще. Тому впевнені, без цукру точно корисніше, ніж з ним! :)
- може викликати набряки, дисбактеріози, висипання та проблеми зі шкірою;
- підвищений апетит, харчову залежність, запалення в організмі, гормональні порушення та навіть нервові розлади...
- призводить до стрибків цукру та інсуліну в крові, що є причиною зайвої ваги, порушень вуглеводного обміну та цукрового діабету;
- цукор знижує засвоєння білків, зокрема колагену, а це викликає передчасне старіння і ранню появу зморшок;
- цукор – пожива для грибків... список можна довго продовжувати
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості складових продукту.
Написати відгук
Відгуки про товар (4)
Зберігати при температурі 18±3°С і відносній вологості повітря не вище 75% в чистому, темному, сухому місці, в якому немає різких запахів інших продуктів.