Шоко дропси чорні
Залишити відгук
100 г
Немає в наявності
Чим особливі шоко дропси з чорного шоколаду?
- Дропси — маленькі шматочки натурального шоколаду з корисним веган складом.
- Зазвичай, у таких дропсах є сухе тваринне молоко, пальмова олія, білий цукор. У нас — кокосовий цукор, кокосове молоко без пальмової олії та іншої хімії.
- У складі лише 5 інгредієнтів: какао-масло, какао-порошок, кокосовий цукор, кокосове молоко та соєвий лецитин.
- Використовуйте для випічки та десертів або смакуйте як солодкий снек.
- Також є шоко дропси з молочного шоколаду ;)
У чому користь шоко дропсів?
- Головний інгредієнт дропсів — масло какао.
- Регулярне вживання смаколиків на його основі:
- підвищує імунітет та укріплює судини завдяки вітамінам А, Е і С;
- запобігає запаленню в організмі і є потужним антиоксидантом;
- підтримує нервову систему завдяки вмісту теоброміну.
Чому солодощі мають бути без цукру?
- Рафінований цукор може і смачний, проте:
- може викликати набряки, дисбактеріози, висипання та проблеми зі шкірою;
- підвищений апетит, харчову залежність, запалення в організмі, гормональні порушення та навіть нервові розлади...
- призводить до стрибків цукру та інсуліну в крові, що є причиною зайвої ваги, порушень вуглеводного обміну та цукрового діабету;
- цукор знижує засвоєння білків, зокрема колагену, а це викликає передчасне старіння і ранню появу зморшок;
- цукор – пожива для грибків... список можна довго продовжувати
- Та добрі новини в тому, що солодощі МОЖУТЬ бути без цукру.
- Ми любимо солодке, проте вважаємо, що причин відмовитись від цукру досить багато. Саме тому створюємо смаколики, які його не містять. Вони і смачні, і не приносять шкоди організму.
- Солодощі без цукру можна навіть діткам.
- Ми дбаємо про здоров'я клієнтів та радимо лише найкраще. Тому впевнені, без цукру точно корисніше, ніж з ним! :)
Як використовувати шоко дропси?
- Додавайте до печива, тортів, кексів чи морозива.
- Розтоплюйте та використовуйте як глазур для випічки або фруктів у шоколаді.
- Збагачуйте солодкі каші чи гранолу.
- Використовуйте як основу для шоколадного фондю.
- Додайте шоколадного смаку гарячим молочним напоям або солодким смузі.
- Смакуйте як солодкий снек.
- Експериментуйте й діліться своїми рецептами ;)
Які на смак шоко дропси чорні?
- Насичені, шоколадні, солодкаві.
какао масло, какао 60%, кокосове молоко, кокосовий цукор, соєвий лецитин / Україна.
на 100 г: білки — 7 г, жири — 43 г, вуглеводи — 47 г. Калорійність — 600 ккал.
Зберігати при температурі від 0°С до 25°С і відносній вологості повітря не вище 75% в чистому, темному, сухому місці, в якому немає різких запахів інших продуктів.
12 місяців.