Пастила преміум яблуко-айва-волоський горіх (з кокосовим цукром)
Пастила преміум яблуко-айва-волоський горіх (з кокосовим цукром)

Пастила преміум яблуко-айва-волоський горіх (з кокосовим цукром)


65 грн 50 г
50 г Немає в наявності
- +
яблуко, айва, волоський горіх, кокосовий цукор / Україна. 
на 100 г: білки — 1,5 г, жири — 6,1 г, вуглеводи — 72 г. Калорійність — 325 ккал.
6 місяців

Чим особлива пастила Преміум яблуко-айва-волоський горіх?

  • Жива пастила — це висушене фруктове та ягідне пюре.
  • Ми висушуємо її в дегідраторі при низьких температурах, щоб зберегти корисні властивості фруктів.
  • У складі лише сушені яблуко, айва, волоський горіх та кокосовий цукор, який додає легку солодкість.
  • Наша пастила не кришиться і зберігає форму. Як спражній фруктовий батончик:)
  • Ми підрахували, що 75 г пастили = 750-1000 г. свіжих фруктів та ягід. Тому достатньо 1-2 пастилок в день, щоб наповнити організм необхідними вітамінами та амінокислотами.
  • Таку пастилу можна давати дітям з 3 років. Тому, якщо ви шукаєте корисні смаколики для діток  вітаємо, ви їх знайшли ❤️

Чому кокосовий цукор кращий, ніж рафінований?

  • Кокосовий цукор має низький глікемічний індекс — 35. А це означає, що після його вживання рівень цукру в крові підвищується поступово.
  • Містить 16 незамінних амінокислот, невелику кількість заліза та вітамінів груп В і С.
  • Містить пребіотик інулін, який живить корисні бактерії в кишківнику.
  • Пам'ятайте, що хоч кокосовий цукор не приносить такої шкоди, як рафінований білий. Але це все ще солодкий продукт, тому не зловживайте ним.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше
  • Пастила — низькокалорійні солодощі, тому що виготовлені з фруктового чи ягідного пюре.
  • Пастила — концентрований продукт - при сушінні зменшується в розмірах в 10-15 разів.

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.
Написати відгук
Відгуки про товар (5)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати пастилу потрібно при температурі не вище 20 ° С і відносній вологості не вище 60%.