Асорті пастил
Асорті пастил

Асорті пастил "Фруктовий смак"


92 грн/ 75 г
75 г Під замовлення (1 доба)

- +
Суміш смаків (винограду, вишні, сливи, яблука, черешні, абрикосу) / Україна (власного виробництва). Вага: 75г. ± 3г.
6 місяців

Що таке ПАСТИЛА?

  • Жива пастила (сушене пюре ягід, ягідні цукерки) – фруктове та ягідне пюре без цукру, виготовлене шляхом висушування в дегідраторі при низьких температурах;
  • Живі пастили - ідеальні, а головне корисні ягідні "цукерки” для діток;
  • 75 г. продукту зберігає в собі цінність 750-1000г. свіжих фруктів та ягід;
  • Фруктові “цукерки” - найкращий вихід для всіх, хто слідкує за фігурою, але не може відмовити собі у солодощах.

Чому асорті пастил "ФРУКТОВИЙ СМАК" - найкраща заміна шкідливим ласощам?

  • Не знаєте, який смак обрати? Спробуйте всі! Асорті пастил "Фруктовий смак"  - це унікальний набір пастил, що містить в собі пастили з: винограду, вишні, сливи, яблука, черешні, абрикосу;
  • Асорті "Фруктовий смак" - низькокалорійні солодощі, тому що виготовлені з фруктового пюре;
  • Пастили замінять синтетичні вітаміни та зміцнять імунітет;
  • Достатньо 1-2 пастилок на день щоб наповнити організм необхідними вітамінами.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості складових продукту. 

Детальніше

  • Пастила зберігає всі поживні речовини та корисні властивості фруктів та ягід завдяки тому, що виготовляється без термічної обробки шляхом випаровування вологи при температурі до 40 градусів;
  • Сироїдний та дієтичний продукт, також рекомендований для дитячого харчування;
  • Можна вживати, як самостійно, так і з чаєм, молоком, медом,  а також в складі різноманітних десертів, тортів та тістечок;
  • При споживанні висушених продуктів рекомендується випивати достатню кількість води (1,5-2л.) на день.





Дієтичний продукт. Рекомендовано для щоденного вживання дорослим та дітям.




Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Пастила
 
ІНГРЕДІЄНТИ:


1. Фрукти чи ягоди на будь-який смак;
 
ПРИГОТУВАННЯ:
 
1. Продукт вимити.
2. Порціями класти в блендер і збивати до однорідності.
3. При бажанні можна додати мед, але краще не додавати.
4. На пергаментний папір ложкою викласти фруктову чи ягідну масу.
5. Розрівняти її не дуже тонким шаром.
6. Сушити до повного випаровування вологи  в сушарці або духовці з прочиненими дверцятами при низькій температурі. 
7. Готову пастилу зняти з паперу, найкраще покласти на край столу і відтягувати папір вниз через край столу.


Можна також виготовляти пастилу з варених чи печених фруктів чи ягід. Готову пастилу можна скрутити в рулет або нарізати на шматочки. Нарізану на шматочки пастилу зберігають у скляних банках.

Написати відгук
Відгуки про товар (14)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер, або зберігати в оригінальному пакеті дой-пак. В сухому прохолодному місці.