Козинак кунжутний
Козинак кунжутнийКозинак кунжутний

Козинак кунжутний


76 грн 100 г
100 г Є в наявності
- +
кунжут, журавлина, мед / Україна.

Без глютену.
на 100 г: білки — 12,4 г, жири — 30,8 г, вуглеводи — 37,2 г. Калорійність — 470 ккал.
4 місяці

Чим особливий КУНЖУТНИЙ КОЗИНАК?

  • Козинаки є традиційними грузинськими солодощами, користь яких для організму важко переоцінити. 
  • Кунжутний козинак — це ідеальний перекус, який замінить вам НЕкорисні солодощі.
  • Кунжутний козинак дуже схожий на класичні козинаки своїм смаком. 
  • У нього простий та зрозумілий склад.
  • Не містить цукру та інших шкідливих компонентів: емульгаторів, барвників.
  • Він в міру солодкий та сухий. Ви не зламаєте об нього зубів, оскільки він не такий "твердий", як класичні козинаки.
  • Кунжутний козинак — це джерело корисних вуглеводів для організму.

Чому солодощі мають бути без цукру?

  • Натуральні ласощі не викликають залежності та не шкодять фігурі й організмові в цілому.
  • Науково доведено, що солодощі здатні покращити настрій. Наші солодощі прекрасно справляються з цим завданням, при цьому забезпечуючи лише позитивний вплив на ваше здоров'я.
  • Солодощі без цукру можуть їсти навіть діти.
  • Без цукру це точно корисніше, ніж з ним.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості складових продукту.

Детальніше
  • Журавлина — потужний антиоксидант, який перешкоджатиме розвитку онкологічних захворювань.
  • Мед природним чином знімає запалення тканин і сприяє утриманню в організмі кальцію.
  • При постійному вживанні мед допоможе відновити сили і активувати всі захисні функції організму.
  • Насіння кунжуту зміцнює зуби, нігті та волосся. Має омолоджуючу дію.


    Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Написати відгук
Відгуки про товар (4)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в сухих, чистих, добре вентильованих приміщеннях, які не мають стороннього запаху, при температурі від +5 до +17 °С та відносній вологості повітря не вище 75 %. Продукт не повинен піддаватись впливу прямих сонячних променів.