Горіховий батончик Солений Інжир
Горіховий батончик Солений Інжир

Горіховий батончик Солений Інжир


35 грн 40 г
40 г Є в наявності
- +
інжир, фінік, арахіс, волоський горіх, сіль / Україна.
на 40 г: білки — 6 г, жири — 11 г, вуглеводи — 16 г. Калорійність — 173 ккал.
6 місяців

Чим особливий горіховий батончик Солений інжир?

  • Це корисна заміна магазинним батончикам із цукром.
  • У складі лише 4 інгредієнти: інжир, фінік, арахіс та волоський горіх.
  • Точно засмакує любителям солено-солодких міксів.
  • Не проходить термічної обробки, тому зберігає усі корисні властивості і дарує ситість.
  • Це ідеальний перекус. Наш батончик зручно брати зі собою в дорогу та на прогулянку.
  • Ми любимо смакувати ним з чашечкою гарячого шоколаду.

Чому солодощі мають бути без цукру?

  • Рафінований цукор може і смачний, проте:
    - може викликати набряки, дисбактеріози, висипання та проблеми зі шкірою;
    - підвищений апетит, харчову залежність, запалення в організмі, гормональні порушення та навіть нервові розлади...
    - призводить до стрибків цукру та інсуліну в крові, що є причиною зайвої ваги, порушень вуглеводного обміну та цукрового діабету;
    - цукор знижує засвоєння білків, зокрема колагену, а це викликає передчасне старіння і ранню появу зморшок;
    - цукор – пожива для грибків... список можна довго продовжувати
  • Та добрі новини в тому, що солодощі МОЖУТЬ бути без цукру.
  • Ми любимо солодке, проте вважаємо, що причин відмовитись від цукру досить багато. Саме тому створюємо смаколики, які його не містять. Вони і смачні, і не приносять шкоди організму.
  • Солодощі без цукру можна навіть діткам.
  • Ми дбаємо про здоров'я клієнтів та радимо лише найкраще. Тому впевнені, без цукру точно корисніше, ніж з ним! :)

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості складових продукту.

Детальніше




Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.
Написати відгук
Відгуки про товар (3)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в темному місці при температурі від 0 до +21 °С та відносній вологості не більше 65%.