Горіховий батончик Смородина
7 відгуків
40 г
Під замовлення (1 доба)
На етикетці батончика ви можете бачити одруківку — харчова цінність у 100 г. Насправді вказані значення стосуються 40 г (одного батончика). Ми вже виправили цю одруківку, тож наступна партія батончиків буде без одруківки. Вибачте за незручності!
Чим особливий горіховий батончик Смородина?
- Це корисна заміна магазинним батончикам із цукром.
- У складі лише 4 інгредієнти: фінік, кокос, волоський горіх та смородина.
- Має ніжний горіховий смак із смородиновою кислинкою.
- Не проходить термічної обробки, тому зберігає усі корисні властивості і дарує ситість.
- Це ідеальний перекус. Наш батончик зручно брати зі собою в дорогу та на прогулянку.
- Ми любимо смакувати ним з чашечкою гарячого шоколаду.
Чому солодощі мають бути без цукру?
- Рафінований цукор може і смачний, проте:
- може викликати набряки, дисбактеріози, висипання та проблеми зі шкірою;
- підвищений апетит, харчову залежність, запалення в організмі, гормональні порушення та навіть нервові розлади...
- призводить до стрибків цукру та інсуліну в крові, що є причиною зайвої ваги, порушень вуглеводного обміну та цукрового діабету;
- цукор знижує засвоєння білків, зокрема колагену, а це викликає передчасне старіння і ранню появу зморшок;
- цукор – пожива для грибків... список можна довго продовжувати
- Та добрі новини в тому, що солодощі МОЖУТЬ бути без цукру.
- Ми любимо солодке, проте вважаємо, що причин відмовитись від цукру досить багато. Саме тому створюємо смаколики, які його не містять. Вони і смачні, і не приносять шкоди організму.
- Солодощі без цукру можна навіть діткам.
- Ми дбаємо про здоров'я клієнтів та радимо лише найкраще. Тому впевнені, без цукру точно корисніше, ніж з ним! :)
- може викликати набряки, дисбактеріози, висипання та проблеми зі шкірою;
- підвищений апетит, харчову залежність, запалення в організмі, гормональні порушення та навіть нервові розлади...
- призводить до стрибків цукру та інсуліну в крові, що є причиною зайвої ваги, порушень вуглеводного обміну та цукрового діабету;
- цукор знижує засвоєння білків, зокрема колагену, а це викликає передчасне старіння і ранню появу зморшок;
- цукор – пожива для грибків... список можна довго продовжувати
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості складових продукту.
фінік, кокос, волоський горіх, смородина / Україна.
на 40 г: білки — 2 г, жири — 8 г, вуглеводи — 23 г. Калорійність — 159 ккал.
Зберігати в темному місці при температурі від 0 до +21 °С та відносній вологості не більше 65%.
6 місяців