Здорова печінка
Здорова печінкаЗдорова печінка

Здорова печінка


80 грн 250 мл
250 мл Під замовлення (1 доба)
- +
Розторопша, льон коричневий, льон золотий, насіння гарбуза, насіння хемп / Україна.
на 100 г: білки — 21,6 г, жири — 23 г, вуглеводи — 45 г. Калорійність — 476 ккал.
6 місяців

Чим особлива суміш насіння "Здорова печінка"?

  • “Здорова печінка” — це суміш власного приготування, що складається із насіння розторопші, відбірного льону, золотого льону,  насіння гарбуза та коноплі.
  • Це натуральний засіб для профілактики та лікування захворювань печінки: жовчокам’яної хвороби, холецеститу, гепатиту, холангіту.
  • Розторопша — містить речовину сулімарин, яка захищає клітини печінки, стимулює регенерацію нових, блокує вплив шкідливих речовин (алкоголю, токсинів, важких металів), попереджує розвиток запальних процесів.
  • Гарбузове насіння — антиоксидант та чудове джерело цинку - покращить стан шкіри та волосся, зміцнить імунітет.
  • Льон — це джерело Омега-3 жирних кислот, які необхідні для розумової діяльності та краси нашої шкіри.
  • Насіння коноплі допоможе нормалізувати тиск та покращить сон.

Як вживати суміш "Здорова печінка"?

  • Для профілактики рекомендуємо вживати 2 ч. л. суміші, змеленої у кавомолці, та запити водою (100-150 мл) за 15-20 хв. до їжі (найкраще в обідній час). 
  • Для лікування – вживати змелену суміш (2 ч. л.) 2-3 рази в день з водою протягом 2-3 місяців.
  • Рекомендована кількість суміші – 40-60г/день.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості складових продукту.
  • Вагітним рекомендуємо проконсультуватися з лікарем щодо вживання цього продукту.

Детальніше

  • Льон наситить організм необхідними  Омега-3 жирними кислотами, сприятиме здоровому схудненню, покращить роботу травної системи.
  • Розторопша лікує пошкоджені та захищає здорові клітини печінки. 
  • Будь-яке насіння  рекомендується замочувати у воді на 6-7 годин або на ніч. Після чого його потрібно вживати, ретельно розжовуючи. Це сприятиме максимально доброму засвоєнню усіх вітамінів та мінералів. 

Якщо Вас цікавить детальніша інформація про складові продукту, читайте її тут: розторопша, льон золотий, насіння гарбуза, конопля.


Цікаві поради про зберігання насіння, шротів, сухофруктів тощо.



Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Ягідний смузі

Інгредієнти:

  1. Червона смородина (порічки) — 1 склянка;

  2. Чорна смородина — ⅓ склянки;

  3. Банан — 2 шт;

  4. Білий йогурт — 150 г;

  5. Суміш насіння “Здорова печінка” змелена — 2 ст.л.;

  6. Підсолоджувач (мед, сироп агави) — за смаком.

Приготування:

1. Добре промийте ягоди, очистіть від бруду.
2. Очистіть банан,, помістіть всі інгредієнти у блендер та збийте до однорідності.
Готово.

Вживайте свіжоприготовленим і заряджайтесь антиоксидантами у будь-який час дня.

Написати відгук
Відгуки про товар (5)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в темному прохолодному сухому місці, в оригінальній упаковці.