Здорова печінка
Здорова печінкаЗдорова печінка

Здорова печінка


80 грн 250 мл
250 мл Під замовлення (1 доба)
- +
Розторопша, льон коричневий, льон золотий, насіння гарбуза, насіння хемп / Україна.
на 100 г: білки — 21,6 г, жири — 23 г, вуглеводи — 45 г. Калорійність — 476 ккал.
6 місяців

Чим особлива суміш насіння "Здорова печінка"?

  • “Здорова печінка” — наша авторська суміш для профілактики та лікування захворювань печінки: жовчокам’яної хвороби, холецеститу та гепатиту.
  • До складу входять: насіння розторопші, коричневого і  золотого льону,  насіння гарбуза та коноплі.
  • Розторопша містить речовину сулімарин, яка захищає печінку від впливу шкідливих речовин, стимулює регенерацію нових клітин і попереджає запальні процеси.
  • Гарбузове насіння — антиоксидант та джерело цинку, який потрібен для роботи імунної і гормональної системи.
  • Насіння коноплі містить вітамін Е. Має антиоксидантні властивості і оберігає нашу молодість та красу.
  • Льон — це джерело Омега-3 жирних кислот, які необхідні для розумової діяльності та краси нашої шкіри.

Як вживати суміш "Здорова печінка"?

  • Перед вживанням рекомендуємо замочити насіння у воді на 5-6 годин чи на ніч або перемолоти сухим у кавомолці. Це дозволить усім корисним речовинам максимально засвоїтися.
  • Додавайте суміш до випічки, десертів, салатів, гарячих страв та ранкових каш.
  • Рекомендована денна норма  40-60г/день.
  • Для профілактики рекомендуємо вживати 2 ч. л. змеленої суміші та запивати 100 мл води за 15-20 хв. до їжі (найкраще в обідній час). 
  • Для лікування  вживайте 2 ч.л. змеленої суміші 2-3 рази в день протягом 2-3 місяців.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості інгредієнтів.
  • Вагітним рекомендуємо проконсультуватися з лікарем щодо вживання цього продукту.

Детальніше

  • Льон наситить організм необхідними  Омега-3 жирними кислотами, сприятиме здоровому схудненню, покращить роботу травної системи.
  • Розторопша лікує пошкоджені та захищає здорові клітини печінки. 
  • Будь-яке насіння  рекомендується замочувати у воді на 6-7 годин або на ніч. Після чого його потрібно вживати, ретельно розжовуючи. Це сприятиме максимально доброму засвоєнню усіх вітамінів та мінералів. 

Якщо Вас цікавить детальніша інформація про складові продукту, читайте її тут: розторопша, льон золотий, насіння гарбуза, конопля.


Цікаві поради про зберігання насіння, шротів, сухофруктів тощо.



Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Ягідний смузі

Інгредієнти:

  1. Червона смородина (порічки) — 1 склянка;

  2. Чорна смородина — ⅓ склянки;

  3. Банан — 2 шт;

  4. Білий йогурт — 150 г;

  5. Суміш насіння “Здорова печінка” змелена — 2 ст.л.;

  6. Підсолоджувач (мед, сироп агави) — за смаком.

Приготування:

1. Добре промийте ягоди, очистіть від бруду.
2. Очистіть банан,, помістіть всі інгредієнти у блендер та збийте до однорідності.
Готово.

Вживайте свіжоприготовленим і заряджайтесь антиоксидантами у будь-який час дня.

Написати відгук
Відгуки про товар (5)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в темному прохолодному сухому місці, в оригінальній упаковці.