


Універсальний набір
Чим особлива суміш насіння "УНІВЕРСАЛЬНИЙ НАБІР"?
- "Універсальний набір" - суміш власного приготування, що складається із насіння гарбуза, еко-соняшника, кунжуту, коноплі та відбірного льону.
- Ця суміш зміцнить здоров’я та імунітет, піклуватиметься про міцність судин, сприятиме здоровому схудненню.
- Гарбузове насіння - антиоксидант та чудове джерело цинку - покращить стан шкіри та волосся, зміцнить імунітет;
- Насіння коноплі допоможе нормалізувати тиск та покращить сон.
Як вживати суміш "УНІВЕРСАЛЬНИЙ НАБІР"?
- Ви можете брати суміш з собою в мандри як “перекус” або додавати насіння в інші улюблені страви: салати, гарніри, соуси.
- Найкращий ефект ви побачите при вживанні натще 1-2 ст. л. змеленої суміші, запиваючи невеликою кількістю води.
- Рекомендована кількість суміші – 40-60г/день.
- Будь-яке насіння рекомендується замочувати у воді на 6-7 годин або на ніч. Після чого його потрібно вживати, ретельно розжовуючи. Це сприятиме максимально доброму засвоєнню усіх вітамінів та мінералів.
Чого не варто?
- Не варто вживати при індивідуальній непереносимості складових продукту.
Салат Таббуле
Інгредієнти:
Овочевий бульйон або вода — 2 ¾ склянки;
Рис Жасмин — 2 склянки;
Листя петрушки — 1 ½ склянки;
Листя кінзи або селери — 1 склянка (за бажанням);
Листя м’яти — ½ склянки;
Помідори чері — 1 склянка;
Цукіні чи кабачок різаний кубиками — 1 склянка;
Суміш насіння "Універсальний набір" — ½ склянки;
Лимонний сік — ⅓ склянки;
Олія салатна (краще холодного віджиму) — 6 ст.л.;
Адигейський сир — 150 г (не обов’язково).
Сіль та перець — за смаком.
Приготування:
1. Відваріть рис у воді чи бульйоні. Як закипить, варіть рис протягом 15 хв. на малому вогні, поки він не поглине всю вологу. Відкладіть крупу, щоб вона охолонула.
2. З’єднайте у салатній мисці нарізану зелень та цукіні (кабачок). Якщо бажаєте то підігрійте злегка суміш насіння на сухій пательні.
3. Додайте до салатниці рис, лимонний сік, олію та насіння і ретельно розмішайте. В кінці додайте порізані навпіл помідори та сир, якщо використовуєте і злегка розмішайте. Подавайте одразу.
Смачного!Найкраще смакувати салатом в обідній час.