Секрет краси
Секрет красиСекрет краси

Секрет краси


70 грн 250 мл
250 мл Під замовлення (1 доба)
- +
Льон коричневий, льон золотий, кунжут, соняшник, рижій / Україна.
на 100 г: білки — 18,9 г, жири — 45,2 г, вуглеводи — 21,3 г. Калорійність — 547 кrал.
6 місяців

Чим особлива суміш насіння "Секрет краси"?

  • “Секрет краси” — суміш власного приготування, до складу якої входять льон відбірний, льон золотий, кунжут білий, соняшник, рижій.
  • Також ця суміш сприятиме здоровому схудненню та злагодженій роботі статевої системи.
  • Кунжут - чемпіон по вмісту кальцію: зміцнить кістки та зуби, очистить кишківник та знизить рівень холестерину в крові;
  • Рижій наситить організм антиоксидантами, вітамінами А, Е, D та бета-каротином.

Як використовувати суміш "Секрет краси"?

  • Перед вживанням змолоти у кавомолці і додавати до улюблених готових страв (салати, супи, каші, коктейлі, соуси, десерти тощо).
  • Беріть з собою в мандри як “перекус”.
  • Найкращий ефект ви побачите при вживанні натще 1-2 ст. л. змеленої суміші, запиваючи невеликою кількістю води.
  • Рекомендована кількість – до 60 г/день.

Чого не можна?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості складових продукту.

Детальніше

  • Регулярне вживання насіння соняшника допоможе при безсонні, депресії, стресі, покращить апетит, стан шкіри, волосся і нігтів;
  • Льон наситить організм необхідними Омега-3 жирними кислотами, сприятиме здоровому схудненню, покращить роботу травної системи.



Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


Салат з печеної цвітної капусти та нуту

Інгредієнти:

  1. Цвітна капуста — 1 шт;

  2. Червона цибуля — 1 шт;

  3. Нут відварений — 400 г;

  4. Олія кокосова — 2 ст.л.;

  5. Листя петрушки — ½ склянки (за бажанням);

  6. Сіль морська — 1 ч.л.;

  7. Чорний перець — ½ ч.л.;

  8. Суміш насіння “Секрет краси” — ⅓ склянки;

Для соусу:

  1. Вода — ½ склянки;

  2. Соєвий соус — 1 ст.л.;

  3. Бальзамічний оцет — 1 ст.л.;

  4. Мед — 1 ч.л.;

  5. Часник тертий — 1 зубчик (або асафетида ¼ ч.л.);

  6. Імбир тертий — ½ ч.л..

Приготування:

1. Розігрійте духовку до 200℃.

2. Промийте цвітну капусту та поділіть її на дрібні суцвіття. Наріжте цибулю на дольки. Викладіть рівномірним шаром капусту, цибулю та нут на пергаментний папір. Полийте розтопленою кокосовою олією, посипте сіллю та перцем та перемішайте. Випікайте 30 хв., або до м’якості цвітної капусти.

3. Приготуйте соус. Для цього збийте всі інгредієнти у блендері до однорідності.

4. Покладіть готові овочі в салатницю, додайте соус, додайте зелень, суміш насіння і перемішайте. Смакує теплим та охолодженим.

Смачного!

Найкраще такий салат готувати в обідню пору.

Написати відгук
Відгуки про товар (3)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в темному прохолодному сухому місці в оригінальній упаковці.