Мікс насіння до салату смажений
Мікс насіння до салату смаженийМікс насіння до салату смаженийМікс насіння до салату смажений

Мікс насіння до салату смажений


80 грн 160 г
160 г Під замовлення (1 доба)
- +
насіння соняха, льон коричневий, кунжут білий, льон золотий, гарбузове насіння, чорний кмин, чіа, мак (всі складники смажені).Вага без банки: 160±3 г / Україна (власного виробництва).
на 100 г: білки - 19,57 г, жири - 45,67 г, вуглеводи - 17,85 г. Калорійність: 552 кКал.
6 місяців


Чим особливий Мікс насіння?

  • Мікс насіння — це суміш власного приготування, яка додасть особливого смаку та харчової цінності вашому салату.
  • Також подарує міцність нігтям, надасть природнього здорового блиску волоссю, відновить еластичність шкіри.
  • Калінджі (чорний кмин) зміцнює імунну систему, полегшує симптоми алергії, долає інфекції. Смаку Ви його майже не відчуєте в суміші, але користь отримаєте.

Як вживати Мікс насіння?

  • Назва суміші говорить сама за себе. Цей мікс стане чудовим доповненням до овочевих салатів, додасть їм користі та зробить цікавішими на смак;
  • Також ви можете брати суміш з собою в мандри як “перекус” або додавати насіння в інші улюблені страви;
  • Рекомендована кількість суміші – до 60 г/день;
  • Будь-яке насіння  рекомендується замочувати у воді на 5-6 годин або на ніч. Після чого його потрібно вживати, ретельно розжовуючи. Це сприятиме максимально доброму засвоюванню його у нашому організмі. Якщо ж такої можливості немає, то також корисним буде розмелювати насіння сухим у кавомолці.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості складових продукту.

Детальніше

  • Регулярне вживання насіння соняшника допоможе при безсонні, депресії, стресі, покращить апетит, стан шкіри, волосся і нігтів;
  • Кунжут - чемпіон по вмісту кальцію: зміцнить кістки та зуби, очистить кишківник та знизить рівень холестерину в крові;
  • Льон наситить організм необхідними омега-жирами Омега-3, Омега-6 та Омега-9, сприятиме здоровому схудненню та покращить роботу травної системи та допоможе вилікувати захворювання кишково-шлункового тракту;
  • Макове насіння також багате мікро-і макроелементами, такими як залізо, фосфор, кальцій, калій, магній, які так необхідні для правильного функціонування всіх органів і систем організму.

Якщо Вас цікавить детальніша інформація про складові продукту, читайте її тут: насіння соняхальон коричневий, кунжут білиймаккалінджі.


Цікаві поради про зберігання насіння, шротів, сухофруктів тощо.



Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Салат з кале з печерицями та нутом

Інгредієнти:

  1. Салат кале — 1 шт;

  2. Капуста качанна нарізана — 3 склянки;

  3. Редиска крупна — 3 шт;

  4. Болгарський перець — 2 шт;

  5. Цукіні — 1 шт;

  6. Нут відварений — 1 склянка;

  7. Авокадо — 1 шт;

  8. Червона цибуля — 1 шт;

  9. Печериці — 150 г;

  10. Мікс насіння до салатів — ¼ склянки;

  11. Кокосова олія — 2 ст.л.;

  12. Бальзамічний оцет — 2 ст.л.

Для заправки;

  1. Змелене насіння соняшника — 3 ст.л.;

  2. Сік лимона — ¼ склянки;

  3. Олія соняшникова — 2 ст.л.;

  4. Соєвий соус — 2-3 ч.л.;

  5. Мед — 2 ч.л.;

  6. Тертий імбир — 2 ч.л.;

  7. Тертий часник — ¼ ч.л. (за бажанням);

  8. Чорний перець мелений — ¼ ч.л.;

  9. Вода — 2-3 ст.л.

Приготування

1. Приготуйте гриби, підсмаживши їх на кокосовій олії близько 7 хвилин та додайте до них бальзамічний оцет.

2.Наріжте для салату капусту, салат кале, редиску, болгарський перець, цукіні та авокадо довільно. Червону цибулю наріжте тонкими слайсами.

3. Приготуйте заправку. Для цього помістіть всі інгредієнти в блендер та збийте до однорідності.

4. Половиною соусу заправте листя кале та капусту і добре розмішайте.

5. Додайте всі інші інгредієнти з відвареним нутом в салатницю, розмішайте, посипте сумішшю насіння і додайте за бажанням ще заправки.

Смачного!

Найкраще готувати такий салат в обідню пору.

Написати відгук
Відгуки про товар (4)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в темному прохолодному сухому місці, в оригінальній упаковці.