Мікс насіння до салату несмажений
Мікс насіння до салату несмаженийМікс насіння до салату несмаженийМікс насіння до салату несмажений

Мікс насіння до салату несмажений


75 грн/ 160 г
160 г Під замовлення (1 доба)
- +
насіння соняха, льон коричневий, кунжут білий, льон золотий, гарбузове насіння, чорний кмин, чіа, мак. Вага без банки: 160±3 г / Україна (власного виробництва).
на 100г: білки - 19,57 г, жири - 45,67 г, вуглеводи - 17,85 г. Калорійність: 552 кКал.
6 місяців

Чим особливий Мікс насіння до салату?

  • Мікс насіння до салату — це суміш власного приготування, яка ідеально доповнить ваші салати, зробить його ще смачнішим та кориснішим.
  • Кунжут - чемпіон по вмісту кальцію: зміцнить кістки та зуби, очистить кишківник та знизить рівень холестерину в крові.
  • Насіння чіа допоможе понизити тиск та вивести з організму токсини.

Як вживати Мікс насіння?

  • Мікс насіння створений спеціально для того, щоб збагатити смак ваших улюблених салатів і додати їм харчової цінності.
  • Також Ви можете брати суміш з собою в мандри як “перекус” або додавати насіння в інші страви.
  • Рекомендована кількість суміші – до 60 г/день.
  • Будь-яке насіння  рекомендується замочувати у воді на 5-6 годин або на ніч. Після чого його потрібно вживати, ретельно розжовуючи. Це сприятиме максимально доброму засвоюванню його у нашому організмі. Якщо ж такої можливості немає, то також корисним буде розмелювати насіння сухим у кавомолці.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості складових продукту.

Детальніше

  • Регулярне вживання насіння соняшника допоможе при безсонні, депресії, стресі, покращить апетит, стан шкіри, волосся і нігтів;
  • Льон наситить організм необхідними омега-жирами Омега-3, Омега-6 та Омега-9, сприятиме здоровому схудненню та покращить роботу травної системи та допоможе вилікувати захворювання кишково-шлункового тракту;

Якщо Вас цікавить детальніша інформація про складові продукту, читайте її тут: насіння соняха, льон коричневий, льон золотий, кунжут білий, чіа.


Цікаві поради про зберігання насіння, шротів, сухофруктів тощо.



Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Салат з печеного гарбуза

Інгредієнти:

  1. Гарбуз нарізаний кубиками— 2 склянки;

  2. Олія гарбузова — 1 ст.л.;

  3. Олія кокосова — 2 ст.л.

  4. Стручкова квасоля — 250 г;

  5. Солодкий перець — 1 шт (нарізаний кубиками);

  6. Зелена цибуля  — 2 стебла (за бажанням);

  7. Листя петрушки — ¼ склянки;

  8. Суміш насіння до салатів — ¼ склянки;

  9. Бальзамічний оцет — 1 ст.л.;

  10. Сіль та перець — за смаком.


Приготування:

1. Нарізаний гарбуз перемішайте з кокосовою олією, сіллю та перцем.

2. Розкладіть одним шаром на пергаментному папері.

3. Випікайте у духовці при 200°C приблизно 20 хв. поки не розм’якне.

4. Приготуйте стручкову квасолю. Для цього відваріть її у кип’яченій воді або на пару приблизно 10-15 хв. Дайте їй охолонути.

5. Готовий гарбуз охолодіть.

6. З’єднайте всі інші інгредієнти у салатній мисці, додайте готовий гарбуз та квасолю. Полийте олією і бальзамічним оцтом і перемішайте. Подавайте одразу.


Смачного!

Сміливо насолоджуйтесь салатом у будь-який час дня.


Написати відгук
Відгуки про товар (5)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в темному прохолодному сухому місці, в оригінальній упаковці.