Додай до салату мікс кунжуту
4 відгуки
130 гbig pack 280 г
Є в наявності
Чим особливий "Мікс кунжуту" додай до салату?
- Мікс кунжуту — це корисна суміш, що має бути на кожній кухні.
- Має приємний горіховий аромат з легкою гірчинкою, які особливо відчуваються при легкому обсмажуванні насіння.
- Кунжут — основний складник пасти тахіні.
- Цінне та корисне джерело кальцію. У 100 г насіння міститься добова норма кальцію, який необхідний для правильної роботи м'язової тканини, міцності кісток та зубів.
- Кунжут містить фітоестроген, який позитивно впливає на роботу жіночих статевих гормонів.
- Містить магній, що сприяє зниженню артеріального тиску.
- Лише 30 г кунжуту забезпечує 12% від денної норми клітковини для організму.
Як вживати мікс кунжуту?
- Додавайте до випічки, десертів, салатів, гарячих страв.
- Приготуйте кунжтне молоко чи тахіні.
- Оптимальна норма кунжуту — 30 г в день.
- Рекомендуємо замочувати насіння у воді на 5-6 годин чи на ніч або розмелювати сухим у кавомолці. Це сприятиме максимальному засвоєнню.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
- Кунжут на 60% містить олію, тому ним не варто зловживати людям з ожирінням.
кунжут чорний, кунжут білий / Україна.
на 100 г: білки — 19,4 г, жири — 49 г, вуглеводи — 12 г. Калорійність — 565 ккал.
Зберігати в темному прохолодному сухому місці, в оригінальній упаковці.
6 місяців