Розторопша
РозторопшаРозторопша

Розторопша


59 грн 250 г
250 г Є в наявності
- +
Розторопша / Україна.
на 100 г: білки — 14 г, жири — 32 г, вуглеводи — 52,2 г. Калорійність — 396 ккал.
6 місяців

Чим особлива Розторопша?

  • Розторопша — лікарська рослина, насіння якої є одним із найкращих ліків для хворої печінки.
  • Розторопша є частиною нашої збалансованої суміші насіння "Здорова печінка".
  • Володіє антиоксидантними властивостями, тому запобігає передчасному старінню.
  • Активна речовина розторопші — силімарин. Він володіє противірусним ефектом та бореться з запаленнями.
  • У медицині розторопшу застосовують для лікування жовчного міхура і печінки.
  • В насінні розторопші міститься майже 30% олії.

Як вживати Розторопшу?

  • Насіння розторопші можна пророщувати, молоти у порошок та додавати до страв, заварювати чай, настоювати тощо.
  • Рекомендуємо замочувати у воді на 5-6 годин або на ніч. Після чого його потрібно вживати, ретельно розжовуючи. Це сприятиме максимально доброму засвоюванню. Якщо ж такої можливості немає, то також корисним буде розмелювати насіння сухим у кавомолці і вживати самостійно чи додавати у різні страви: салати, каші.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
  • При захворюваннях ШКТ у гострій стадії.
  • При важких хворобах серця та судин.

Детальніше








Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Чорничне смузі

Інгредієнти:


  1. Чорниця (заморожена або свіжа) — ½ склянки;

  2. Банан — 1 шт;

  3. Порошок маки — 1 ст.л.;

  4. Насіння розторопші (змелене) — 2 ч.л.;

  5. Насіння чіа — 1 ч.л.;

  6. Вода або горіхове молоко — ½ склянки:

  7. Листя м’яти — кілька листочків (за бажанням);

Приготування:


1. Додайте всі інгредієнти до блендера та збийте до однорідності.

2. Рекомендуємо використовувати банан та чорницю замороженою, щоб отримати ніжну кремову текстуру напою.

Смачного!


Найкраще вживати у першій половині дня та після тренувань.


Написати відгук
Відгуки про товар (10)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.