


Розторопша
69 грн 250 г
250 г
Є в наявності
Розторопша / Україна.
на 100 г: білки - 14 г, жири- 32 г, вуглеводи 52,2 г. Калорійність – 396 Ккал.
6 місяців
Чим особлива РОЗТОРОПША?
- Розторопша - лікарська рослина, насіння якої є одним із найкращих ліків для хворої печінки.
- Відновлює мембрани клітин, захищає від токсинів, запобігає передчасному старінню, сприяє схудненню та нормалізує травлення.
- У медицині розторопшу застосовують для лікування жовчного міхура і печінки.
- А ще розторопша багата цинком, кальцієм, селеном, магнієм, йодом, калієм, вітамінами групи А, В, D, Е, К, F. Вона є ранозагоювальним засобом.
Як використовувати РОЗТОРОПШУ?
- Насіння розторопші можна пророщувати, молоти у порошок та додавати до страв, заварювати чай, настоювати тощо;
- Будь-яке насіння рекомендується замочувати у воді на 5-6 годин або на ніч. Після чого його потрібно вживати, ретельно розжовуючи. Це сприятиме максимально доброму засвоюванню його у нашому організмі. Якщо ж такої можливості немає, то також корисним буде розмелювати насіння сухим у кавомолці і вживати самостійно чи додавати у різні страви, салати, каші, тощо.
Чого не варто?
- Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;
Чорничне смузі
Інгредієнти:
Чорниця (заморожена або свіжа) — ½ склянки;
Банан — 1 шт;
Порошок маки — 1 ст.л.;
Насіння розторопші (змелене) — 2 ч.л.;
Насіння чіа — 1 ч.л.;
Вода або горіхове молоко — ½ склянки:
Листя м’яти — кілька листочків (за бажанням);
Приготування:
1. Додайте всі інгредієнти до блендера та збийте до однорідності.
2. Рекомендуємо використовувати банан та чорницю замороженою, щоб отримати ніжну кремову текстуру напою.
Смачного!
Найкраще вживати у першій половині дня та після тренувань.
Написати відгук
Відгуки про товар (10)
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.