


Розторопша
10 відгуків
69 грн 250 г
250 г
Під замовлення (1 доба)
Розторопша / Україна.
на 100 г: білки — 14 г, жири — 32 г, вуглеводи — 52,2 г. Калорійність — 396 ккал.
6 місяців
Чим особлива розторопша?
- Розторопша — одна з найкращих ліків для лікування печінки та підтримання її функцій. Саме тому це головний інгредієнт нашої збалансованої суміші "Здорова печінка".
- Містить силімарин — речовина, яка захищає клітини печінки від пошкоджень і виводить вже існуючі токсини.
- Багата на клітковину, тому активізовує кишківник та допомагає позбутись від запорів.
- Насіння розторопші містить майже 30% ненасичених жирних кислот, які потрібні для здорової гормональної та жовчовидільної системи.
- В ній багато антиоксидантів і флавоноїдів. Вони знижують запальні процеси в організмі і покращують стан шкіри.
Як вживати розторопшу?
- Замочуйте та додавайте до каш, супів, салатів. Або ж додавайте меленою у різні страви.
- Спробуйте чай чи відвар на її основі. Для приготування чаю залийте 1 ч.л. насіння 200 мл окропу та настоюйте півгодини. Пийте теплим по 100 мл за півгодини до прийому їжі, 3 рази в день.
- Розторопшу можна пророщувати.
- Рекомендуємо перед вживанням замочити насіння протягом 8 годин або на ніч. Це допоможе організму максимально засвоїти усі корисні речовини.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
- Вживати при захворюваннях ШКТ у гострій стадії і важких хворобах серця та судин.
Чорничне смузі
Інгредієнти:
Чорниця (заморожена або свіжа) — ½ склянки;
Банан — 1 шт;
Порошок маки — 1 ст.л.;
Насіння розторопші (змелене) — 2 ч.л.;
Насіння чіа — 1 ч.л.;
Вода або горіхове молоко — ½ склянки:
Листя м’яти — кілька листочків (за бажанням);
Приготування:
1. Додайте всі інгредієнти до блендера та збийте до однорідності.
2. Рекомендуємо використовувати банан та чорницю замороженою, щоб отримати ніжну кремову текстуру напою.
Смачного!
Найкраще вживати у першій половині дня та після тренувань.
Написати відгук
Відгуки про товар (10)
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.