


Льон золотий (білий) преміум
Чим особливий ЗОЛОТИЙ ЛЬОН?
- Золотий льон - це культура, яка спеціально культивується. Містить більше корисних речовин, ніж коричневий льон, але водночас процес вирощування є складнішим;
- Омега-3 - найцінніші поліненасичені жирні кислоти, необхідні для нормального функціонування організму. По вмісту цих кислот насіння льону може зрівнятись лише з риб`ячим жиром;
- Льон має потужний протираковий ефект, покращує функціонування мозку, зору, підвищує імунітет;
- Вітамін А, що міститься в насінні льону вважається основним компонентом молодості й краси, а вітамін В забезпечує здоровий стан нервової системи людини, має заспокійливий ефект та допомагає подолати депресію;
- Льон активно використовують для схуднення та виведення шлаків з організму.
- Відвар льону має протипаразитарний ефект та допомагає полегшити симптоми гастриту;
Як вживати ЗОЛОТИЙ ЛЬОН?
- Насіння льону вживають вареним, розмелюють, роблять олію, додають до різних страв та випічки;
- 1 ст.л замоченого перемеленого льону замінює одне куряче яйце у випічці;
- Найкраще його розмелювати сухим у кавомолці одразу перед вживанням, тоді точно засвояться усі поживні речовини;
- Добавляючи кожного дня до ранкових смузі чи у кашку 1 ст.л перемеленого льону, ви точно зміцните ваше здоров'я на довгі роки.
Чого не варто?
- Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;
- Не варто вживати насіння льону, якщо у Вас є такі захворювання: камені в жовчному міхурі та нирках, панкреатит, непрохідність кишечника, гіперчутливість до активних речовин насіння;
Гарбузові крекери
Інгредієнти:
Вівсяне борошно (або змелені пластівці) — 2 ½ склянки;
Льон — 1 ст.л.;
Гарбузове пюре — ½ склянки;
Яйце — 2 шт (можна замінити 100 мл води або бананового пюре);
Молоко або рослинне молоко чи вода — ¼ склянки;
Сіль гімалайська рожева або морська — ½ ч.л.
Приготування:
1. Розігрійте духовку до 180 градусів. З’єднайте всі інгредієнти в мисці та добре вимішайте до однорідності. Якщо маса буде засуха - додайте більше води чи молока.
2. Сформуйте невелике за формою печиво і випікайте на пергаментному папері при 180 градусах 10 хв, а потім при 160 градусах ще 25-30 хвилин, до золотисто-коричневого кольору зверху.
3. Зберігайте охолоджене печиво при кімнатній температурі у герметичній тарі.
Смачного!
Найкраще вживати у першій половині дня та після тренувань з овочами, зеленню чи подавати до салатів.