Льон коричневий
Льон коричневийЛьон коричневий

Льон коричневий


54 грн 600 г
600 гBIG PACK 1 кг Під замовлення (1 доба)
- +
Льон / Україна.
на 100 г: білки — 18 г, жири — 42 г, вуглеводи — 29 г. Калорійність — 533 ккал.
6 місяців

Чим особливий Льон коричневий?

  • Насіння льону — це відома і рідна для нас культура. Його можна вважати українським суперфудом. За своїми корисними властивостями воно не поступається заморським чіа:)
  • Насіння має приємний горіховий смак.
  • Багате ненасиченими жирними кислотами, в основному альфа-лінолевою кислотою (ALA).
  • Містить розчинну і нерозчинну клітковину. В 1 ст. л. є 8-12% денної норми клітковини для дорослих.
  • Є джерелом високоякісного рослинного білка.
  • Вітамін А, що міститься в насінні льону вважається основним компонентом молодості й краси, а 
  • Містить вітамін В, що забезпечує здоровий стан нервової системи людини, має заспокійливий ефект.
  • Відвар льону має протипаразитарний ефект та допомагає полегшити симптоми гастриту, оскільки виділяє багато клейковини.
  • Насіння льону є лідером по вмісту лігнанів – рослинних гормоноподібних речовин, які мають потужні антиоксидантні властивості.

Як вживати Льон коричневий?

  • Можна вживати вареним, розмелювати, робити олію.
  • Додавайте до різних страв та випічки.
  • Приготуйте дуже корисну живу кашу. Для нього необхідно замочити насіння на ніч, а вранці зблендерувати і додати фрукти/мед/кокосову стружку за бажанням.
  • Додавайте до ранкових смузі 1 ст. л перемеленого льону буде цілком достатньо, щоб зробити сніданок ще більш поживним.
  • 1 ст. л замоченого перемеленого льону замінює 1 куряче яйце у випічці.
  • Найкраще льон розмелювати сухим у кавомолці одразу перед вживанням. Так насіння краще засвоюються.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
  • Не варто вживати насіння льону, якщо у вас є такі захворювання: камені в жовчному міхурі та нирках, панкреатит, непрохідність кишечника, гіперчутливість до активних речовин насіння.

Детальніше

  • Льон золотий ще називають білим.
  • Льон вирощували ще у Стародавньому Єгипті та Китаї.


Стаття від Смак Життя - "Включіть льон у свій раціон"



Підходить для дітей, дорослих, літніх людей, спортсменів, вегетеріанців, для відновлення сил після важкої хвороби. Добре засвоюється організмом, тому рекомендований усім без винятку.



Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


Заміна яйця у випічці

Інгредієнти:

  1. Змелене насіння льону — 1 ст.л.;

  2. Вода питна тепла — 2 ½ ст.л.

Приготування:

1. Залийте змелене у кавомолці насіння теплою водою, розмішайте та залиште на 15 хвилин, щоб утворилась слизька маса. Такою кількістю маси можна замінити 1 яйце.

Написати відгук
Відгуки про товар (5)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.