

Люцерна органічна
74 грн 200 г
200 г
Є в наявності
Люцерна органічна / Україна.
на 100 г: білки - 3,99 г, жири - 0,69 г, вуглеводи - 0,2 г. Калорійність – 23 Ккал.
6 місяців
Чим особлива ЛЮЦЕРНА ОРГАНІЧНА?
- В люцерні міститься в чотири рази більше вітаміну С, ніж в цитрусових фруктах;
- Вона допомагає боротися з ознаками старіння і сприяє розгладженню зморшок;
- Люцерна має властивість знижувати рівень холестерину і виводити його з організму, що є ефективною профілактикою атеросклерозу.
- Також люцерна буде корисна і молодим матерям, оскільки сприяє збільшенню виробництва молока і при цьому є нешкідливим натуральним продуктом.
Як вживати ЛЮЦЕРНУ?
- Насіння люцерни вживають сирим, розмелюють, додають до різних страв та випічки;
- 2 столових ложки сухої люцерн заливають 300 мл води, кип’ятять 10 хвилин, настоюють 3 години в термосі, проціджують і п’ють по 100 мл тричі на день. Цей засіб допомагає жінкам в клімаксі тримати емоції і настрій під контролем;
- Люцерна чудово проростає;
- Будь-яке насіння рекомендується замочувати у воді на 5-6 годин або на ніч. Після чого його потрібно вживати, ретельно розжовуючи. Це сприятиме максимально доброму засвоюванню його у нашому організмі. Якщо ж такої можливості немає, то також корисним буде розмелювати насіння сухим у кавомолці і вживати самостійно чи додавати у різні страви, салати, каші, тощо.
Чого не варто?
- Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
Салат "Вітамінний"
Інгредієнти:
- огірок 2 шт- помідор 2 шт
- червоний болгарський перець 1 шт
- мікрогрін люцерни (пророщуєте самостійно з насіння)
- олія з насіння кунжуту чи будь-яка інша
- лимонний сік (скропити салат за бажанням)
- сіль рожева гімалайська (за смаком)
Приготування:
1. Ретельно помити овочі та нарізати кубиками.
2. З'єднати всі компоненти в посудині. Додати сіль, скропити інгредієнти лимонним соком та додати олійку. Ретельно перемішати.
3. Салат готовий! Можете смакувати з улюбленим гарніром чи самостійно:)
Написати відгук
Відгуки про товар (4)
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.