Кунжут чорний та білий
Кунжут чорний та білийКунжут чорний та білий

Кунжут чорний та білий


74 грн/ 250 г
250 г Є в наявності

- +
Кунжут білий і чорний / Індія.
на 100 г: білки - 17,7 г, жири - 49,7 г, вуглеводи - 11,7 г. Калорійність- 573 Ккал.
6 місяців

Чим особлива суміш ЧОРНОГО та БІЛОГО КУНЖУТУ?

  • Суміш чорного та білого кунжуту - це корисна суміш, що має бути на кожній кухні;
  • Кунжут - цінне та корисне джерело кальцію. У 100 г кунжутного насіння міститься добова норма кальцію, який необхідний для нормального функціонування організму;
  • Він має приємний горіховий смак та аромат, який особливо відчувається при легкому обсмажуванні насіння;
  • Насіння білого кунжуту зміцнює зуби, нігті та волосся;
  • Чорний кунжут - це сильний антиоксидант, який допомагає омолодити організм та боротися зі злоякісними пухлинами;
  • А ще кунжут - продукт №1 для вагітних, годуючих матерів та дітей, оскільки містить ряд корисних вітамінів та мікроелементів.

Як вживати СУМІШ ЧОРНОГО та БІЛОГО КУНЖУТУ?

  • Кунжут додають до випічки, десертів, салатів, гарячих страв тощо;
  • Суміш чорного та білого кунжуту стане чудовим доповненням при приготуванні ролів та суші;
  • Оптимальна доза кунжуту - 30 г в день;
  • Будь-яке насіння  рекомендується замочувати у воді на 5-6 годин або на ніч. Після чого його потрібно вживати, ретельно розжовуючи. Це сприятиме максимально доброму засвоюванню його у нашому організмі. Якщо ж такої можливості немає, то також корисним буде розмелювати насіння сухим у кавомолці і вживати самостійно чи додавати у різні страви, салати, каші тощо.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;
  • Кунжут на 60% містить олію, тому ним не варто зловживати людям з ожирінням.

Детальніше

  • Кунжут допомагає очистити кишківник від шлаків та токсинів, має легку послаблюючу дію;
  • Вживання чорного кунжуту допоможе зміцнити волосся, нігті, покращити стан шкіри та збільшити м'язову масу;
  • Кунжут містить ненасичені жири Омега-3, які допомагають знизити рівень шкідливого холестерину;
  • Регулярне вживання чорного кунжуту допомагає боротися з ожирінням;
  • Чорний кунжут зміцнить імунітет;
  • Вживання кунжуту  є чудовою профілактикою діабету;
  • В кунжуті міститься фітоестроген, який позитивно впливає на роботу жіночих статевих гормонів;
  • Він містить вітаміни А, В1, В2, В12, С, Е, кальцій, калій, фосфор, магній, залізо та Омега-3;
  • Також кунжут покращує стан нервової системи та пришвидшує обмін речовин;
  • Кунжут допомагає нарощенню м’язової маси та зміцнює кістки;
  • Щоб отримати максимальну користь від насіння кунжуту його потрібно ретельно пережовувати.


Більше про кунжут читайте ТУТ.
Або ж на нашому сайті в статті: "Кунжут - чемпіон по вмісту кальцію"




Підходить всім, хто стежить за своїм здоров’ям та красою, дітям, спортсменам, літнім та ослабленим людям, вегетаріанцям, людям із серцево-судинними захворюваннями, з алергією на глютен


Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Печиво насіневе

Інгредієнти:


  1. Насіння чіа (можна замінити льоном) — ½ склянки;

  2. Насіння соняшника —  ½ склянки;

  3. Насіння гарбузове —  ½ склянки;

  4. Насіння кунжутне чорне та біле —  ½ склянки;

  5. Вода — 1 склянка;

  6. Часник — 1 зубчик (асафетида ½ ч.л.);

  7. Сіль морська дрібна — ¼ ч.л.

Приготування:


1. Розігріти духовку до 150ºС. Покладіть великий лист для випічки з пергаментним папером.

2. У великій мисці з'єднайте все насіння. Натріть часник на дрібній терці. Додайте воду, часник (або асафетиду) та сіль. Перемішайте лопаткою до повного з'єднання всіх інгредієнтів.

3. Дайте суміші настоятись протягом 15 хвилин, поки насіння чіа (або льону) абсорбує воду. Перемішаєте суміш ще раз. На дні миски не повинна залишатися вода.

4. За допомогою лопатки викладіть суміш на підготовлений лист для випікання товщиною до 0,5 см. Наріжте на кусочки довільного розміру. Посипте додатково сіллю зверху.

5. Випікайте 35 хвилин. Вийміть печиво з духовки і обережно переверніть кожен прямокутник. Випікайте ще 25-35 хвилин, доки воно не стане злегка золотистим по краях. Дайте охолонути повністю крекерам. Зберігайте в герметичному контейнері або в банці. Смачного!

Чудово пасує до паст, соусів та салатів.


Найкраще вживати у першій половині дня з овочами та зеленню.

Написати відгук
Відгуки про товар
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.