Кунжут білий
Кунжут білийКунжут білий

Кунжут білий


50 грн 250 г
250 гBIG PACK 1 кг Під замовлення (1 доба)
- +
Кунжут білий / Індія.
на 100г: білки - 17,7 г, жири - 49,7 г, вуглеводи - 11,7 г. Калорійність- 573 Ккал.
6 місяців

Чим особливий БІЛИЙ КУНЖУТ?

  • Кунжут - цінне та корисне джерело кальцію. У 100 г насіння міститься добова норма кальцію, який необхідний для правильної роботи м'язової тканини, міцності кісток та зубів;
  • Він має приємний горіховий смак та аромат, який особливо відчувається при легкому обсмажуванні насіння;

Як вживати БІЛИЙ КУНЖУТ?

  • Кунжут додають до випічки, десертів, салатів, гарячих страв тощо;
  • Оптимальна доза кунжуту - 30 г в день;
  • Будь-яке насіння  рекомендується замочувати у воді на 5-6 годин чи на ніч або розмелювати сухим у кавомолці. Це сприятиме максимальному засвоєнню усіх вітамінів та мінералів, які у них містяться. 

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;


Детальніше

  • Кунжут допомагає очистити кишківник від шлаків та токсинів, має легку послаблюючу дію;
  • Кунжут - сильний антиоксидант - запобігає розвитку онкологічних захворювань та зміцнює організм;
  • Він містить вітаміни А, В1, В2, В12, С, Е, кальцій, калій, фосфор, магній, залізо та Омега-3;
  • Також кунжут покращує стан нервової системи та пришвидшує обмін речовин;
  • Допомагає нарощенню м’язової маси та зміцнює кістки;
  • В кунжуті міститься фітоестроген, який позитивно впливає на роботу жіночих статевих гормонів.




Підходить всім, хто стежить за своїм здоров’ям та красою, дітям, спортсменам, літнім та ослабленим людям, вегетаріанцям, людям із серцево-судинними захворюваннями, з алергією на глютен


Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


Тахіні (кунжутна паста)

Пов’язане зображення

Інгредієнти:

1. Кунжут - 1 склянка;
2. Олія (найкраще кунжутна) - 3-4 ст.л.


Приготування:


  1. Відправляємо насіння кунжуту на суху сковорідку, щоб трохи підсушити на 3-5 хвилин, постійно помішуючи.

  2. Подрібнюємо охолоджене насіння в блендері, додаючи кунжутну олію.

  3. Доводимо до кремового стану і перекладаємо в соусник або баночку ,в якій будемо зберігати кунжутну пасту в холодильнику.

Тахіні може бути відмінною закускою сама по собі - просто наріжте овочі та вмокайте в неї, як в соус. Також її можна застосовувати в заправках до салатів або замість олії покласти в кашу. А ще тахіні є незамінним інгредієнтом такої східної страви як хумус.


Кунжутно-банановий йогурт

Йогурт

Інгредієнти:

1. Кунжут - 75 г;

2. Банани - 2 шт;

3. Вода (до бажаної консистенції) - по необхідності

Приготування:

1.Кунжут промити, замочити у воді на декілька годин або краще на ніч

2. Злити воду. Покласти в чашу блендера і збити протягом декількох хвилин (додати воду, якщо необхідно).

3. Нарізати банани і зблендувати до однорідності, при потребі додати води.

Можна додати ще меду за смаком, кориці , шматочки фруктів, ягоди по сезону.         

Написати відгук
Відгуки про товар (5)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.