Гарбузове насіння (велике, темне, Україна)
Гарбузове насіння (велике, темне, Україна)Гарбузове насіння (велике, темне, Україна)

Гарбузове насіння (велике, темне, Україна)


7 відгуків
250 гbig pack 1 кг
132 250 г
Є в наявності

Чим особливе гарбузове насіння (велике, темне)?

  • Гарбузове насіння — це суперзірка серед усіх насінинок.
  • Цінне джерело цинку: 100 г містить — 7,4 мг цинку. А це більше половини денної норми цинку для дорослих (12 мг).
  • У гарбузовому насінні багато заліза — 11,2 мг/100 г. Нестача заліза = погане постачання кисню до тканин. Денна норма заліза — 14-18 мг для дорослих. 
  • У 100 г насіння — 534 мг магнію, що необхідний для більш як 600 хімічних реакцій в організмі, зокрема для регулювання цукру в крові, формування здорових кісток, регулювання артеріального тиску.
  • Містить вітамін А, що є антиоксидантом: вповільнює процеси старіння і покращує стан шкіри, волосся та нігтів.
  • Гарбузове насіння містить 46% жирів, які необхідні для правильного функціонування гормональної системи.
  • Гарбузове насіння містить триптофан (амінокислота), яка допомагає покращити сон.
  • А ще це природне джерело білка, який легко засвоюється організмом.
  • Гарбузове насіння володіє антипаразитарними властивостями. Містить амінокислоту кукурбитин, яка вбиває глистів в організмі. Саме тому ми додали його у наш Антипаразитарний комплекс.

Як вживати гарбузове насіння (велике, темне)?

  • Додавайте до салатів, каш, коктейлів та випічки.
  • Гарбузове насіння може замінити кедрові горішки у соусі "Песто".
  • Спробуйте приготувати рослинне молоко. Детальний рецепт у відео:)
  • Беріть його як корисний швидкий перекус. Всього 30 г гарбузового насіння / день допоможе наситити організм необхідними мікроелементами.
  • Рекомендуємо перед вживанням замочити насіння протягом 8 годин або на ніч. Це допоможе організму максимально засвоїти усі корисні речовини.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту;

Очищене насіння гарбуза / Україна.
на 100 г: білки – 24,5 г, жири – 45,8 г, вуглеводи – 4,7 г. Калорійність — 556 ккал.
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.
6 місяців



Паста-діп “Морська”

Інгредієнти:


  1. Насіння гарбуза — 1 склянка;

  2. Лист норі — 4-6 шт;

  3. Зелена цибуля — ½ пучка;

  4. Лльняна (або інша) олія — 2-4 ст.л.;

  5. Вода — залежно від бажаної консистенції;

  6. Яблучний оцет — 2 ст.л.;

  7. Часник — 4-6 зубчиків (або 1 ч.л. асафетиди);

  8. Соєвий соус — за бажанням;

Приготування:


Гарбузове насіння промийте і замочіть в холодній воді на ніч, або ж на 30-40 хвилин, якщо поспішаєте. Ще раз промийте та злийте воду.

Перекладіть насіння, зелену цибулю, часник/асафетиду, частину норі в блендер. Додайте трохи лльняної олії, соєвого соусу, води, яблучного оцту і збивайте, поступово додаючи воду (до отримання необхідної кремо-подібної консистенції). Якщо бракуватиме рибного смаку, дадайте більше норі, лляної олії та соєвого соусу.

Соус-діп поставте в холодильник до повного охолодження.

Подавайте холодним зі свіжими овочами або теплим м'яким хлібом чи хлібцями. Дуже добре підходить для бутербродів, канапе і тарталеток.

Написати відгук
Відгуки про товар (7)
Написати відгук

Кошик
Всього до оплати: 0.00
на будь-яке відділення “УкрПошти”
0.00
на будь-яке відділення “Нова Пошта”
0.00
на будь-яку адресу України кур'єром Нової пошти
0.00
З вами сконтактується менеджер щодо термінів доставки товарів із передзамовлення
Оформити замовлення