Гарбузове насіння (велике, темне, Україна)
Гарбузове насіння (велике, темне, Україна)Гарбузове насіння (велике, темне, Україна)

Гарбузове насіння (велике, темне, Україна)


65 грн/ 250 г
250 г Є в наявності

- +
Очищене насіння гарбуза / Україна.
на 100 г: білки – 24,5 г, жири – 45,8 г, вуглеводи – 4,7 г. Калорійність - 556 Ккал.
6 місяців

Чим особливе ГАРБУЗОВЕ НАСІННЯ (велике, темне)?

  • Гарбузове насіння - це смачне джерело цинку, фосфору, заліза, магнію, вітамінів А, В, С, Е;
  • Вітамін А, що міститься у гарбузовому насінні є хорошим антиоксидантом, який уповільнює процеси старіння і покращує стан шкіри, волосся та нігтів;
  • Вживання гарбузового насіння допоможе стабілізувати тиск, вивести шкідливі речовини з організму та знизити рівень цукру в крові;
  • А ще воно допоможе покращити роботу мозку та зміцнити пам’ять.

Як вживати ГАРБУЗОВЕ НАСІННЯ (велике, темне)?

  • Всього 30 г. гарбузового насіння в день допоможе наситити організм необхідними мікроелементами;
  • Додавайте гарбузове насіння до салатів, каш, коктейлів та випічки;
  • Будь-яке насіння рекомендується замочувати у воді на 5-6 годин або на ніч. Після чого його потрібно вживати, ретельно розжовуючи. Це сприятиме максимально доброму засвоюванню його у нашому організмі. Якщо ж такої можливості немає, то також корисним буде розмелювати насіння сухим у кавомолці і вживати самостійно чи додавати у різні страви.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;
  • Рекомендовано обмежити вживання гарбузового насіння людям із серйозними порушеннями роботи шлунково-кишкового тракту.

Детальніше

  • Гарбузове насіння містить 46% жирів, які позитивно впливають на функціонування організму. Проте, не варто захоплюватись гарбузовим насінням при ожирінні;
  • А ще це природне джерело білка, яке легко засвоюється організмом;
  • Гарбузове насіння є відомим антипаразитарним засобом;
  • Воно допоможе подолати “морську хворобу”;
  • Гарбузове насіння рекомендується вживати чоловікам, оскільки воно допомагає зміцнити чоловічу силу та є профілактикою простатиту;
  • Воно допомагає полегшити симптоми токсикозу;
  • Гарбузове насіння також позитивно впливає на функціонування жіночої статевої системи;
  • Клітковина, яка міститься у гарбузовому насінні допомагає покращити травлення та боротися із запорами;
  • А ще гарбузове насіння - ефективний сечогінний засіб.




Підходить всім, хто стежить за своїм здоров’ям та красою, дітям, спортсменам, діабетикам, вагітним, людям з серцево-судинними захворюваннями.



Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.




Паста-діп “Морська”

Інгредієнти:


  1. Насіння гарбуза — 1 склянка;

  2. Лист норі — 4-6 шт;

  3. Зелена цибуля — ½ пучка;

  4. Лльняна (або інша) олія — 2-4 ст.л.;

  5. Вода — залежно від бажаної консистенції;

  6. Яблучний оцет — 2 ст.л.;

  7. Часник — 4-6 зубчиків (або 1 ч.л. асафетиди);

  8. Соєвий соус — за бажанням;

Приготування:


Гарбузове насіння промийте і замочіть в холодній воді на ніч, або ж на 30-40 хвилин, якщо поспішаєте. Ще раз промийте та злийте воду.

Перекладіть насіння, зелену цибулю, часник/асафетиду, частину норі в блендер. Додайте трохи лльняної олії, соєвого соусу, води, яблучного оцту і збивайте, поступово додаючи воду (до отримання необхідної кремо-подібної консистенції). Якщо бракуватиме рибного смаку, дадайте більше норі, лляної олії та соєвого соусу.

Соус-діп поставте в холодильник до повного охолодження.

Подавайте холодним зі свіжими овочами або теплим м'яким хлібом чи хлібцями. Дуже добре підходить для бутербродів, канапе і тарталеток.

Написати відгук
Відгуки про товар (3)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.