


Гарбузове насіння чищене (Україна)
83 грн 250 г
250 гBIG PACK 1 кг
Є в наявності
Очищене насіння гарбуза / Україна.
на 100 г: білків – 24,5 г, жирів – 45,8 г, вуглеводів – 4,7 г. Калорійність - 556 Ккал.
6 місяців
Чим особливе ГАРБУЗОВЕ НАСІННЯ?
- Гарбузове насіння — це джерело цинку - 7,4 мг у 100 г, заліза - 11,2 мг у 100 г, магнію - 534 мг у 100г, вітамінів А, В, С, Е.
- Вітамін А, що міститься у гарбузовому насінні є хорошим антиоксидантом, який уповільнює процеси старіння і покращує стан шкіри, волосся та нігтів;
- Гарбузове насіння містить 46% жирів, які позитивно впливають на функціонування організму.
- Вживання гарбузового насіння допоможе стабілізувати тиск, вивести шкідливі речовини з організму та знизити рівень цукру в крові;
- А ще це природне джерело білка, яке легко засвоюється організмом.
Як вживати ГАРБУЗОВЕ НАСІННЯ?
- Всього 30 г. гарбузового насіння в день допоможе наситити організм необхідними мікроелементами;
- Додавайте гарбузове насіння до салатів, каш, коктейлів та випічки;
- Рекомендуємо перед вживанням замочувати насіння протягом 8-12 годин, щоб усі вітаміни та мінерали точно засвоїлися.
Чого не варто?
- Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;
Гарбузово-моркв'яне молочко
Інгредієнти:
Насіння гарбуза — 130 г;
Вода — 700 мл;
Морква — 2 шт;
Імбир свіжий — 5 г (за бажанням);
Фініки свіжі — 6-8 шт;
Кориця — 1 ч.л.;
Сіль гімалайська рожева — щіпка.
Приготування:
1. Замочіть насіння на 8 годин у воді зі щіпкою солі.
2. Воду злийте та промийте насіння.
3. Очистіть моркву від шкірки та наріжте невеликими скибочками.
Покладіть всі інгредієнти до чаші блендера для коктейлів та збивайте все на високих оборотах декілька хвилин.
4. Процідіть напій через марлю, складену в 2 рази. Зберігайте в холодильнику до 2-3 днів.
Смачного)
Написати відгук
Відгуки про товар (18)
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.