


Амарант
104 грн 450 г
450 г
Є в наявності
Амарант білий (може містити квіти самого амаранту) / Україна.
на 100 г: білки — 14,5 г, жири — 6,5 г, вуглеводи — 68,6 г. Калорійність - 373 Ккал.
6 місяців
Чим особливий АМАРАНТ?
- Амарант (в народі "щириця") - трав'яниста однорічна зернова культура.
- Насіння використовується як цінна харчова добавка у виробництві дієтичних продуктів: каш, хлібобулочних, макаронних, кондитерських виробів, дитячого харчування;
- Насіння амаранту це єдине зерно, яке містить вітамін С, також воно багате на клітковину та на 14% складається з білка.
- Омолоджує клітини, а також зупиняє ріст і поширення злоякісних утворень.
- Зміцнює імунну систему, сприяє виведенню шлаків, радіонуклідів і солей важких металів з організму.
Як вживати АМАРАНТ?
- Обсмаженим і сирим насіння амаранту додають у запіканки, оладки, пудинги, торти, здобу.
- У лікувальних цілях вживають всередину мелене насіння по 1 ч.л. за прийом, запиваючи водою.
- Також можна приймати і відвар насіння на воді: 1 ст.л. насіння залити 0,5 літра води, варити на малому вогні 10 хв. Пити як чай по 1 склянці за прийом;
- Будь-яке насіння чи горіхи рекомендується замочувати у воді на 6-8 годин або на ніч, це сприятиме кращому засвоєнню вітамінів та мінералів.
Чого не варто?
Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
Сніданок з амаранту
Інгредієнти:
Насіння амаранту — 200 г;
Вода — 400 мл;
Фруктове або ягідне пюре — по смаку;
Кориця — 1 ч.л.
Мед — 2 ч.л. (за бажанням).
Приготування:
2. Вранці злийте воду та промийте насіння. Викладіть його у миску та додайте фруктове чи ягідне пюре, мед та корицю.
Чудово смакує з яблучним, банановим та грушевим пюре.
Ідеальний сніданок готовий. Ідеальний, бо швидко, просто і корисно.
Смачного!
Вживайте у будь-який час протягом дня.
Смачного!
Вживайте у будь-який час протягом дня.
Написати відгук
Відгуки про товар (18)
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.