Амарант
АмарантАмарант

Амарант


90 грн 450 г
450 г Є в наявності
- +
Амарант білий (може містити квіти самого амаранту) / Україна. 
на 100 г: білки — 14,5 г, жири — 6,5 г, вуглеводи — 68,6 г. Калорійність - 373 Ккал.
6 місяців

Чим особливий Амарант?

  • Амарант (в народі "щириця") — трав'яниста однорічна зернова культура.
  • При нагріванні зерна розтріскуються і набувають приємного горіхового смаку.
  • Є джерело рослинного білка. У 100 г — 14 г. 
  • Насіння амаранту — це єдине зерно, яке містить вітамін С.
  • Багатий на клітковину та на 14% складається з білка.
  • Містить сквален — речовину, що регулює рівень холестерину, активізує і продовжує життя клітин.

Як вживати Амарант?

  • Обсмаженим і сирим насіння амаранту додають у запіканки, оладки, пудинги, торти, здобу.
  • У лікувальних цілях можна вживати мелене насіння по 1 ч. л. за прийом, запиваючи водою.
  • Також можна приймати і відвар насіння на воді: 1 ст. л. насіння залити 0,5 л води, варити на малому вогні 10 хв. Пити як чай по 1 склянці за прийом.
  • Рекомендуємо замочувати у воді на 6-8 годин або на ніч. Це сприятиме кращому засвоєнню.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше

  • Амарант був основною їжею давніх народів.
  • Амарант родом з Мексики та Центральної Америки.


Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Сніданок з амаранту

Інгредієнти:


  1. Насіння амаранту — 200 г;

  2. Вода — 400 мл;

  3. Фруктове або ягідне пюре — по смаку;

  4. Кориця — 1 ч.л.

  5. Мед — 2 ч.л. (за бажанням).

Приготування:


1. Замочіть амарант у теплій воді на ніч.
2. Вранці злийте воду та промийте насіння. Викладіть його у миску та додайте фруктове чи ягідне пюре, мед та корицю.

Чудово смакує з яблучним, банановим та грушевим пюре.

Ідеальний сніданок готовий. Ідеальний, бо швидко, просто і корисно.
Смачного!
Вживайте у будь-який час протягом дня.

Написати відгук
Відгуки про товар (18)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.