


Амарант
18 відгуків
100 грн 450 г
450 г
Під замовлення (1 доба)
Амарант білий (може містити квіти самого амаранту) / Україна.
на 100 г: білки — 14,5 г, жири — 6,5 г, вуглеводи — 68,6 г. Калорійність - 373 Ккал.
6 місяців
Чим особливий амарант?
- Амарант (в народі "щириця") — трав'яниста однорічна зернова культура.
- При нагріванні зерна розтріскуються і набувають приємного горіхового смаку.
- Є джерелом рослинного білка: у 100 г — 14 г білка. Це головний будівельний матеріал наших м'язів та імунітету.
- Насіння амаранту — це єдине зерно, яке містить вітамін С. Він потрібен для міцного імунітету і еластичних кровоносних судин.
- Містить сквален — речовина, що регулює рівень холестерину, активізує і продовжує життя клітин.
- Амарант багатий на клітковину. Клітковина стимулює травлення і допомагає виводити токсини з кишківника.
Як вживати амарант?
- Можна вживати обсмаженим і сирим. Додайте у запіканки, оладки, пудинги, торти та випічку.
- У лікувальних цілях вживайте мелене насіння по 1 ч. л. за прийом, запиваючи водою.
- Можна робити відвар насіння на воді: 1 ст. л. насіння залийте 0,5 л води, варіть на малому вогні 10 хв. Охолодіть та пийте як чай по 1 склянці за прийом.
- Рекомендуємо замочувати у воді на 6-8 годин або на ніч. Це сприятиме кращому засвоєнню.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
Сніданок з амаранту
Інгредієнти:
Насіння амаранту — 200 г;
Вода — 400 мл;
Фруктове або ягідне пюре — по смаку;
Кориця — 1 ч.л.
Мед — 2 ч.л. (за бажанням).
Приготування:
2. Вранці злийте воду та промийте насіння. Викладіть його у миску та додайте фруктове чи ягідне пюре, мед та корицю.
Чудово смакує з яблучним, банановим та грушевим пюре.
Ідеальний сніданок готовий. Ідеальний, бо швидко, просто і корисно.
Смачного!
Вживайте у будь-який час протягом дня.
Смачного!
Вживайте у будь-який час протягом дня.
Написати відгук
Відгуки про товар (18)
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.