Насіння хемп лущене
Насіння хемп лущенеНасіння хемп лущене

Насіння хемп лущене


115 грн 100 г
100 г Є в наявності
- +
Насіння конопель лущене / Україна.
на 100г: білки - 20,1 г, жири - 32,5 г, вуглеводи - 24,7 г. Калорійність: 372,9 кКал.
6 місяців


Чим особливе НАСІННЯ ХЕМП?

  • Хемп насіння (коноплі) - унікальне джерело протеїнів: містить 20 амінокислот (9 з яких незамінні).
  • Не містить психоактивних речовин.
  • Вживання насіння підвищує імунітет, знижує рівень холестерину та цукру в крові.
  • Має протизапальний, пом’якшувальний та заспокійливий ефект. Допомагає знизити больовий синдром.
  • Насіння хемп (коноплі) багате на йод, хром, срібло, літій, а також містить велику кількість клітковини та вітамінів А, Е, С;

Як вживати НАСІННЯ ХЕМП (лущеного)?

  • Додавайте його в салати, випічку, перші страви, тощо;
  • Настої з насіння рекомендують при ревматизмі, фурункулах та набряках;
  • Також відвар допоможе вилікувати сильний кашель та цистит.
  • Рекомендуємо перед вживанням замочувати насіння мінімум на 5 годин або на ніч, щоб усі вітаміни та мінерали точно засвоїлися.

Чого не варто?

    • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;

    Детальніше

    • Насіння хемп допоможе при фібріомі та ендометріозі;
    • Необхідно вживати коноплю при інтоксикації організму, імунодефіциті, дисбактеріозі.


    Цікаві поради про зберігання насіння, шротів, сухофруктів тощо.




    Підходить всім, хто стежить за своїм здоров’ям та красою, дітям, спортсменам, вегетаріанцям, діабетикам, людям із серцево-судинними захворюваннями, з алергією на глютен та людям із зайвою вагою.



    Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

    Конопляні крекери

    Інгредієнти:

    1. Горіхове борошно — 60 г (використовуйте мелений горіх або шрот від молочка);

    2. Насіння льону — 55 г;

    3. Насіння коноплі лущене — 2 ст.л. (30 г);

    4. Кокосовий (або інший) шрот — 1 ст.л. (10г);

    5. Сіль гімалайська рожева — ¼ ч.л. (або за смаком);

    6. Кокосова олія — 2 ст.л.;


    Приготування:

    1. Розігрійте духовку до 150 °C.

    2. Змішайте у мисці всі сухі інгредієнти. Додайте розтоплену кокосову олію та 30-40 мл теплої води. Замішайте пластичне тісто спершу ложкою, а потім руками.

    3. Розкатайте тісто між двома листами пергаментного паперу та можете нарізати квадратами чи будь якою іншою довільною формою. Можна за бажанням посипати крекери зверху додатково сіллю.

    4. Випікайте протягом 30 хв. або до повного висихання (щоб були хрусткими).

    5. Остудіть та зберігайте в герметичній тарі, щоб зберегти хрусткість.

    Смачного!

    Чудово поєднується з салатами, супами, соусами та твердими сирами.

    Написати відгук
    Відгуки про товар (10)
    Написати відгук


    Написати відгук
    Дякуємо за ваш відгук!
    Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


    Пересипати в герметичний контейнер, або зберігати в оригінальному пакеті дой-пак. В сухому прохолодному місці.