Насіння хемп лущене
Насіння хемп лущенеНасіння хемп лущене

Насіння хемп лущене


128 грн 100 г
100 г Закінчується
- +
Насіння конопель лущене / Україна.
на 100 г: білки — 20,1 г, жири — 32,5 г, вуглеводи — 24,7 г. Калорійність — 372,9 ккал.
6 місяців


Чим особливе насіння хемп?

  • Насіння коноплі — це насіння рослини Cannabis sativa.
  • Не містить психоактивних речовин.
  • Має ніжний горіховий смак. Схожий на кедрові горішки :)
  • Насіння коноплі містить:
    - 49% жирних кислот Омега 3 і 6 — підтримують роботу серцево-судинної і гормональної системи;
    - 30% рослинного білка (всі 20 амінокислот) — будівельний матеріал наших м'язів та імунітету;
    - розчинну і нерозчинну клітковину — необхідна для здорового травлення.
  • Містить вітамін Е, який має антиоксидантні властивості і оберігає нашу молодість та красу.
  • В конопляному насінні багато магнію, фосфору і марганцю. Вони укріплюють нервову систему і знижують тривожність.

Як вживати насіння хемп?

  • Додавайте до салатів, каш, коктейлів та випічки. Класно поєднується з усіма фруктами і ягодами.
  • Спробуйте приготувати рослинне молоко. Детальний рецепт у рубриці "Рецепти":)
  • Додавайте до ранкових смузі 1 ст. л насіння хемп. Це зробить сніданок ще більш поживним та корисним.
  • Беріть конопляне насіння з собою, як корисний швидкий перекус. Всього 30 г/день допоможе наситити організм необхідними мікроелементами.
  • Рекомендуємо перед вживанням замочити насіння протягом 8 годин або на ніч. Це допоможе організму максимально засвоїти усі корисні речовини.

Чого не варто?

    • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту;

    Детальніше




    Цікаві поради про зберігання насіння, шротів, сухофруктів тощо.



    Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

    Конопляні крекери

    Інгредієнти:

    1. Горіхове борошно — 60 г (використовуйте мелений горіх або шрот від молочка);

    2. Насіння льону — 55 г;

    3. Насіння коноплі лущене — 2 ст.л. (30 г);

    4. Кокосовий (або інший) шрот — 1 ст.л. (10г);

    5. Сіль гімалайська рожева — ¼ ч.л. (або за смаком);

    6. Кокосова олія — 2 ст.л.;


    Приготування:

    1. Розігрійте духовку до 150 °C.

    2. Змішайте у мисці всі сухі інгредієнти. Додайте розтоплену кокосову олію та 30-40 мл теплої води. Замішайте пластичне тісто спершу ложкою, а потім руками.

    3. Розкатайте тісто між двома листами пергаментного паперу та можете нарізати квадратами чи будь якою іншою довільною формою. Можна за бажанням посипати крекери зверху додатково сіллю.

    4. Випікайте протягом 30 хв. або до повного висихання (щоб були хрусткими).

    5. Остудіть та зберігайте в герметичній тарі, щоб зберегти хрусткість.

    Смачного!

    Чудово поєднується з салатами, супами, соусами та твердими сирами.

    Написати відгук
    Відгуки про товар (10)
    Написати відгук


    Написати відгук
    Дякуємо за ваш відгук!
    Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


    Пересипати в герметичний контейнер, або зберігати в оригінальному пакеті дой-пак. В сухому прохолодному місці.