Насіння хемп лущене (подрібнене)
Насіння хемп лущене (подрібнене)Насіння хемп лущене (подрібнене)

Насіння хемп лущене (подрібнене)


90 грн 100 г
100 г Під замовлення (1 доба)
- +
Насіння конопель лущене (подрібнене) / Україна.
на 100г: білки - 20,1 г, жири - 32,5 г, вуглеводи - 24,7 г. Калорійність: 372,9 кКал.
6 місяців

Що таке НАСІННЯ ХЕМП?

Чим особливе НАСІННЯ ХЕМП (харчове, неочищене)?

  • Хемп насіння (коноплі) - унікальне джерело протеїнів: містить 20 амінокислот (9 з яких незамінні).
  • Не містить психоактивних речовин.
  • Вживання насіння підвищує імунітет, знижує рівень холестерину та цукру в крові.
  • Має протизапальний, пом’якшувальний та заспокійливий ефект. Допомагає знизити больовий синдром.
  • Насіння хемп (коноплі) багате на йод, хром, срібло, літій, а також містить велику кількість клітковини та вітамінів А, Е, С;

Як вживати НАСІННЯ ХЕМП (лущене, подрібнене)?

    • Додавайте його в салати, випічку, перші страви, тощо;
    • Настої з насіння рекомендують при ревматизмі, фурункулах та набряках;
    • Також відвар допоможе вилікувати сильний кашель та цистит.
    • Рекомендуємо перед вживанням замочувати насіння мінімум на 5 годин або на ніч, щоб усі вітаміни та мінерали точно засвоїлися.

    Чого не варто?

        • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;

          Детальніше

          • Насіння хемп допоможе при фібріомі та ендометріозі;
          • Необхідно вживати коноплю при інтоксикації організму, імунодефіциті, дисбактеріозі.


          Цікаві поради про зберігання насіння, шротів, сухофруктів тощо.




          Підходить всім, хто стежить за своїм здоров’ям та красою, дітям, спортсменам, вегетаріанцям, діабетикам, людям із серцево-судинними захворюваннями, з алергією на глютен та людям із зайвою вагою.



          Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

          Конопляні матча-десертики

          Інгредієнти:


          Основа коржа:

          1. Грецький горіх — ¾ склянки;

          2. Насіння хемп лущене — ¼ склянки;

          3. Фініки — 1 склянка;

          Крем:

          1. Кеш’ю — 3/4 склянка;

          2. Насіння хемп лущене — 1 склянка;

          3. Кокосова олія — ¾ склянки;

          4. Матча (маття) — 2 ст.л.;

          5. Сік лимона — ¼ склянки;

          6. Сироп, мед чи інший підсолоджувач — ½ склянки;

          Поливка:

          1. Кокосова олія — 3 ст.л.;

          2. Какао порошок — 2 ст.л.;

          3. Сироп чи мед — 2 ч.л.

          Приготування:


          1. Замочіть фініки у теплій воді на 15-20 хв. та добре промийте. Видаліть з них кісточки та помістіть у блендер разом з горіхами та насінням для коржів. Збивайте до утворення однорідного тіста.

          2. Викладіть утворену масу на дно форм для кексів.

          3. Приготуйте крем. Збийте у високій чаші блендера всі інгредієнти до однорідності. Якщо маса буде загуста, можна додати ще кокосової олії, щоб добре збити все. Розлийте утворений крем у формочки і поставте у морозильник на 30 хв., щоб крем застиг.

          4. За цей час приготуйте поливку. Розтопіть кокосову олію, додайте какао порошок та підсолоджувач. Ретельно вимішайте, щоб не утворювались грудочки.

          5. Охолоджені кексики дістаньте з морозильника та полийте зверху шоколадом.

          Готово!
          Подавайте охолодженими.


          Найкраще вживати у першій половині дня.

          Написати відгук
          Відгуки про товар (7)
          Написати відгук


          Написати відгук
          Дякуємо за ваш відгук!
          Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


          Пересипати в герметичний контейнер, або зберігати в оригінальному пакеті дой-пак. В сухому прохолодному місці.