Насіння хемп лущене (подрібнене)
Насіння хемп лущене (подрібнене)Насіння хемп лущене (подрібнене)

Насіння хемп лущене (подрібнене)


90 грн 100 г
100 г Під замовлення (1 доба)
- +
Насіння конопель лущене (подрібнене) / Україна.
на 100 г: білки — 20,1 г, жири — 32,5 г, вуглеводи — 24,7 г. Калорійність — 372,9 ккал.
6 місяців

Чим особливе Насіння хемп (лущене, подрібнене)?

  • Хемп насіння (коноплі) — це насіння рослини Cannabis sativa.
  • Воно має горіховий смак.
  • Не містить психоактивних речовин.
  • Містить 20 амінокислот (9 з яких незамінні).
  • Є джерелом ненасичених жирних кислот Омега-3 та Омега-6.
  • У 100 г містить 20 г рослинного білка, що легко засвоюється.
  • Є джерелом розчинної та нерозчинної клітковини, що необхідна для травлення.

Як вживати Насіння хемп (лущене, подрібнене)?

    • Додавайте його в салати, випічку, перші страви, тощо.
    • Приготуйте рослинне молоко.
    • Рекомендуємо перед вживанням замочувати насіння мінімум на 5 годин або на ніч. Так насіння буде краще засвоюватись

    Чого не варто?

    • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;

      Детальніше




      Цікаві поради про зберігання насіння, шротів, сухофруктів тощо.



      Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

      Конопляні матча-десертики

      Інгредієнти:


      Основа коржа:

      1. Грецький горіх — ¾ склянки;

      2. Насіння хемп лущене — ¼ склянки;

      3. Фініки — 1 склянка;

      Крем:

      1. Кеш’ю — 3/4 склянка;

      2. Насіння хемп лущене — 1 склянка;

      3. Кокосова олія — ¾ склянки;

      4. Матча (маття) — 2 ст.л.;

      5. Сік лимона — ¼ склянки;

      6. Сироп, мед чи інший підсолоджувач — ½ склянки;

      Поливка:

      1. Кокосова олія — 3 ст.л.;

      2. Какао порошок — 2 ст.л.;

      3. Сироп чи мед — 2 ч.л.

      Приготування:


      1. Замочіть фініки у теплій воді на 15-20 хв. та добре промийте. Видаліть з них кісточки та помістіть у блендер разом з горіхами та насінням для коржів. Збивайте до утворення однорідного тіста.

      2. Викладіть утворену масу на дно форм для кексів.

      3. Приготуйте крем. Збийте у високій чаші блендера всі інгредієнти до однорідності. Якщо маса буде загуста, можна додати ще кокосової олії, щоб добре збити все. Розлийте утворений крем у формочки і поставте у морозильник на 30 хв., щоб крем застиг.

      4. За цей час приготуйте поливку. Розтопіть кокосову олію, додайте какао порошок та підсолоджувач. Ретельно вимішайте, щоб не утворювались грудочки.

      5. Охолоджені кексики дістаньте з морозильника та полийте зверху шоколадом.

      Готово!
      Подавайте охолодженими.


      Найкраще вживати у першій половині дня.

      Написати відгук
      Відгуки про товар (7)
      Написати відгук


      Написати відгук
      Дякуємо за ваш відгук!
      Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


      Пересипати в герметичний контейнер, або зберігати в оригінальному пакеті дой-пак. В сухому прохолодному місці.