Насіння хемп лущене
Насіння хемп лущенеНасіння хемп лущене

Насіння хемп лущене


99 грн/ 100 г
100 г Закінчується

- +
Насіння конопель лущене / Україна.
на 100г: білки - 20,1 г, жири - 32,5 г, вуглеводи - 24,7 г. Калорійність: 372,9 кКал.
6 місяців


Що таке НАСІННЯ ХЕМП?

  • Хемп насіння (коноплі) - унікальне джерело протеїнів та природного каротину;
  • Насіння хемп містить всі незамінні амінокислоти, необхідні для людського організму, жирні кислоти Омега-3, Омега-6 та Омега-9, співвідношення яких чудово підходять для людини;
  • Це насіння не містить психоактивних речовин;
  • Вживання насіння хемп покращує стан імунної системи.

В чому сила НАСІННЯ ХЕМП (лущеного)?

  • Насіння хемп (коноплі) містить йод, хром, срібло, літій, а також велику кількість клітковини та вітамінів А, Е, С;
  • Вживання насіння хемп знижує рівень холестерину та цукру в крові;
  • Воно здатне покращити роботу нирок, печінки та сечового міхура;
  • А ще насіння хемп має протизапальний, пом’якшувальний та заспокійливий ефект. Допомагає знизити больові синдроми.

Як вживати НАСІННЯ ХЕМП (лущене)?

  • Додавайте його в салати, випічку, перші страви, тощо;
  • Настої з насіння рекомендують при ревматизмі, фурункулах та набряках;
  • Також відвар із насіння коноплі допоможе вилікувати сильний кашель та цистит;
  • Будь-яке насіння  рекомендується замочувати у воді на 5-6 годин або на ніч. Після чого його потрібно вживати, ретельно розжовуючи. Це сприятиме максимально доброму засвоюванню його у нашому організмі. Якщо ж такої можливості немає, то також корисним буде розмелювати насіння сухим у кавомолці.

Детальніше

  • Насіння хемп допоможе при фібріомі та ендометріозі;
  • Необхідно вживати коноплю при інтоксикації організму, імунодефіциті, дисбактеріозі.


Цікаві поради про зберігання насіння, шротів, сухофруктів тощо.




Підходить всім, хто стежить за своїм здоров’ям та красою, дітям, спортсменам, вегетаріанцям, діабетикам, людям із серцево-судинними захворюваннями, з алергією на глютен та людям із зайвою вагою.



Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Конопляні крекери

Інгредієнти:

  1. Горіхове борошно — 60 г (використовуйте мелений горіх або шрот від молочка);

  2. Насіння льону — 55 г;

  3. Насіння коноплі лущене — 2 ст.л. (30 г);

  4. Кокосовий (або інший) шрот — 1 ст.л. (10г);

  5. Сіль гімалайська рожева — ¼ ч.л. (або за смаком);

  6. Кокосова олія — 2 ст.л.;

  7. Яєчний білок — з 1-го яйця (не обов’язково).


Приготування:

1. Розігрійте духовку до 150 °C.

2. Змішайте у мисці всі сухі інгредієнти. Додайте розтоплену кокосову олію та яєчний білок (або 30-40 мл теплої води). Та замішайте пластичне тісто спершу ложкою, а потім руками.

3. Розкатайте тісто між двома листами пергаментного паперу та можете нарізати квадратами чи будь якою іншою довільною формою. Можна за бажанням посипати крекери зверху додатково сіллю.

4. Випікайте протягом 30 хв. або до повного висихання (щоб були хрусткими).

5. Остудіть та зберігайте в герметичній тарі, щоб зберегти хрусткість.

Смачного!

Чудово поєднується з салатами, супами, соусами та твердими сирами.

Написати відгук
Відгуки про товар (8)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер, або зберігати в оригінальному пакеті дой-пак. В сухому прохолодному місці.